Honda ve Yamaha'nın yüksek fiyat politikası

ya tamam motoru super harika ok... de neden bizim cb125F e bu kadar taktı bu adam anlamadım. Kendisi gibi üst segment insanlara hitap etmiyor işte fakir motoru bu. Sinirlenmeye gerek var mı, fakirler olsun mu yani ?
bence burada sitem fakirlere değil de hondaya. yani cb125f yap iyi güzel de hint motoru gibi durmasın, honda olduğu belli olsun gibisinden.

gibi-dizi-gibi.png

bence burada sitem fakirlere değil de hondaya. yani cb125f yap iyi güzel de hint motoru gibi durmasın, honda olduğu belli olsun gibisinden.

gibi-dizi-gibi.png

iyi de bu motorun olayı bu. Basit ve ucuz motor. Şimdi birileri gelip abs kampana falan diyecek yok gercek hintliler daha ucuz/daha kaliteli diyecek kafayı yedirecekler bana sabah sabah. fsdgfsg

almayın lan almayın...

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Bu ülkede yaşamaktan sıkıldım, bunaldım, daraldım. Güzel günler göremeyecek miyiz?

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
ya tamam motoru super harika ok... de neden bizim cb125F e bu kadar taktı bu adam anlamadım. Kendisi gibi üst segment insanlara hitap etmiyor işte fakir motoru bu. Sinirlenmeye gerek var mı, fakirler olsun mu yani ?
Dostum ben de Honda CBR125R ile başladım Hint malı RS200 motorum da oldu. Birden Kawasaki alacak kadar zengin değilim zaten. Benim burada eleştirim kampanalı Hint üretimi motoru 140K'ya satmaları start stop, tft ekran var ama ABS yok. Ve yeni başlayanlara hala bu ABS'siz motoru tavsiye etmeleri... Gidin SYM NHX 125 alın hem daha yakışıklı hem daha ucuz.

Honda ve Yamaha sizlere Kawasaki'ye kıyasla yüksek fiyattan motor satıyor buna sesinizi çıkarın diyorum ama nerde

Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
Bu arada Suzuki Avenis de sanırım hint malı. Bir araştırmak lazım. Zaten tipi yamaha rayzr ve tvs ntorq ile aynı.
evet avenis de öyle meşhur kampana frenli ama suzuki'yi eleştirmek istemiyorum genel anlamda fiyat politikası kalitesine göre az bir marka. Özellikle GSX-8R'ın 769K'ya hala nasıl satıldığına inanamıyorum. Yamaha R7'de tcs, quick shifter, tft ekran, akıllı telefon bağlama, sürüş modları, güç modları, usb soket yok adamlar 638k'ya satıyor :) Sonra yamaha sorunsuz marka diyorlar aga teknoloji koymazsan 80 yaşındaki dedem de arıza çıkarmaz. Koy bakalım teknolojileri Suzuki gibi o zaman görelim nasıl Caponsun

Motosikleti
Yamaha XSR700
evet avenis de öyle meşhur kampana frenli ama suzuki'yi eleştirmek istemiyorum genel anlamda fiyat politikası kalitesine göre az bir marka. Özellikle GSX-8R'ın 769K'ya hala nasıl satıldığına inanamıyorum. Yamaha R7'de tcs, quick shifter, tft ekran, akıllı telefon bağlama, sürüş modları, güç modları, usb soket yok adamlar 638k'ya satıyor :) Sonra yamaha sorunsuz marka diyorlar aga teknoloji koymazsan 80 yaşındaki dedem de arıza çıkarmaz. Koy bakalım teknolojileri Suzuki gibi o zaman görelim nasıl Caponsun
Yeni 7'lerde koydular. Otomatik vitesine kadar var. Zaman gösterir ne olduğunu. Şu an için ne desek boş. Sağlam desek de, sorunlu desek de sallamış oluruz.

ya şimdi bi sn bi sn ye...

dikkatimi cekiyor sürekli CB125F diyosun ama ağzından suzuki yamaha duymadık.

Al bunlar nasıl ?

Address 125142.000 ₺194.000 ₺
Avenis 125145.000 ₺204.000 ₺

benim üstün CB125F in 2025 modeli 140.000 TL, yukardaki kampanalı suzukilerin 2025 modeli kaç para peki ?

Honda bu motoru avrupada satılan fiyatıyla satıyor, ortada ekstra bir kan emicilik goremiyorum. Daha ucuza hintli çinli var mıdır ? vardır.
Alınır mı ?

Ben almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@RawShed gel gel gel kaçma.

Honda NT1100 DCT 13900 pound
Kawasaki Versys 1100 SE 14.000 pound

Türkiye ye bakalım hemen,

Versys1100 SE 1.514 milyon
NT1100 DCT 1.142 milyon.

Noldu şimdiii ??

Seni gidi kawasaki fanboy seni sfadgag

Son düzenleme:
Motosikleti
Kawasaki ZX-4RR
ya şimdi bi sn bi sn ye...

dikkatimi cekiyor sürekli CB125F diyosun ama ağzından suzuki yamaha duymadık.

Al bunlar nasıl ?

Address 125142.000 ₺194.000 ₺
Avenis 125145.000 ₺204.000 ₺

benim üstün CB125F in 2025 modeli 140.000 TL, yukardaki kampanalı suzukilerin 2025 modeli kaç para peki ?

Honda bu motoru avrupada satılan fiyatıyla satıyor, ortada ekstra bir kan emicilik goremiyorum. Daha ucuza hintli çinli var mıdır ? vardır.
Alınır mı ?

Ben almam.
Evet kampanalı hiçbir motor ülkeye girmemesi lazım buna Suzuki'nin motorları da dahil. Ne zaman ki Address ve Avenis yeni başlayanlara devamlı tavsiye edilir o zaman aynı şekilde bu motorlara da sararım. Evet fiyatları da aşırı yüksek max 80K'lık motorlar. Alınmalı mı? Hayır alınmamalı SYM tarafında alternatifleri bolca var.

Şimdi Suzuki’nin yüksek cc’li modellerini, Honda ve Yamaha’nın modelleriyle ve teknolojileriyle karşılaştırın bence siz de bana hak verirsiniz. Hala tartışmayı farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Honda bile CB125F’i sizin kadar savunmamıştır.

Evet kampanalı hiçbir motor ülkeye girmemesi lazım buna Suzuki'nin motorları da dahil. Ne zaman ki Address ve Avenis yeni başlayanlara devamlı tavsiye edilir o zaman aynı şekilde bu motorlara da sararım. Evet fiyatları da aşırı yüksek max 80K'lık motorlar. Alınmalı mı? Hayır alınmamalı SYM tarafında alternatifleri bolca var.

Şimdi Suzuki’nin yüksek cc’li modellerini, Honda ve Yamaha’nın modelleriyle ve teknolojileriyle karşılaştırın bence siz de bana hak verirsiniz. Hala tartışmayı farklı yerlere çekmeye çalışıyorsunuz. Honda bile CB125F’i sizin kadar savunmamıştır.

:d

sen once kawasaki neden boyle kan emici onu soyle. 400.000 TL neden fazla alıyor lan bu kawa ?

ondan sonra diyolar ki sen neden honda fanboysun ? Ya ne yapacaktım Kawasakici mi olacaktım ????

Son 2 yılda Kawasaki TR çok iyi atılım yaptı bence devamı gelir Yamaha da ilk başta kendisi gelmemişti zamanla gelirler umarım

Bu arada servis konusundan 8 aydır herhangi bir problem yaşamadım, servisi gayet ilgili özellikle parça bulamama ihtimaliniz yok ama fiyatları epey tuzlu. Büyükşehirlerde çok sıkıntı değil küçük şehirdeki servislerini bilemem
Kawasaki atılım yapmadı. Kawa nın bir tane bayisi kawadan daha iyi çalışıyor ondan dolayıdır. Yoksa Kawayı Türkiyeye getiren habaşın pek de mikinde değil marka satmış satmamış.
Ayrıca fiyatlar vergiden dolayı pahalı

Ne zaman CB 125F mi satayım desem aklıma hemen o muhteşem yakıt tüketimi geliyor. Bursa’dan Adana, Antalya, Zonguldak, Çanakkale, Konya, Karaman, Isparta 5.000 km yi tık demeden 100 litre benzinle gezdim bu yaz. Nasıl satayım ben bunu nasıl?

F54

her zaman diyorum honda motosiklet türkiye biz fakirlere kıyak yapıyor avrupa'ya nazaran bize amme hizmeti sağlıyor teşekkürler honda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar