predecter kullanıcısının son içeriği

1. predecter

Akü Şarj olmuyor. Alternatörden gelen elektriği şaseye verince çalışıyor.

Öncelikle söyleyeyim. Forumdaki konulara baktım. Motorum Ledow 250 cxm. Tesisatın canına okumuşlar. Elektrik tesisatı değiştireyim dedim ama kimse satmıyor. Bulamadım. Statörden enerji geliyor. Konjektörden de geliyor fakat motoru dolu akü ile çalıştırıp sonra devreden çıkarınca motor susuyor...
  2. predecter

Ledow CXM250Ası olan dertli insana önerlileriniz ? Bildikleriniz ?

Selamlar MT ailesi, 3 ay önce bir ledowum oldu. Fakat sorunları da peşinden geldi. KM sinin orjinal olmadığına mı üzülsem, tam alışamadan vites kolunun kırılıp yere çarpıp beni de kaza yapmanın eşiğine getirmesini mi söylesem bilemiyorum. Öyle ya da böyle biz bu arkadaşla devam ediyoruz fakat...
  3. predecter

Hukukçu Motorcular ilgilenebilir mi ? Açıkça suç duyurusunda bulunabilir mi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv-650-takasli-aciklamayi-okuyup-arayin-105072050/detay Açık açık hacizli motorun ( çalıntı da olabilir ) sahte plaka ile kullanımı ruhsat değişimini, resmi belgede sahtecilik tarifi yapıyor. Aramızda varsa savcı ya da tanıdığı...
  4. predecter

Trafikte Canınız mı Sıkıldı ? Aksiyon mu istiyorsunuz :). Sadece 55 USD

Selamlar, İlk konum. Sohbet tarafına açtım. Modlar hatam varsa affola. :) Motorum için ne tür costum ürünler bulabilirim. Nelerini değiştirip daha hoş bir havaya sokabilirim diye araştırıyordum. Malum en basidi aydınlatma sistemi ( farlar, sinyaller , stop ) ile oynamak. DX de gezinirken bir...
  5. predecter

İstanbuldan aranıza yeni bir sürücü :)

Selamlar, 2006 dan bu yana gelen motor özlemimi sonunda, 2006 model bir borelli ledow CXM 250A cruiser ile gidermiş bulunmaktayım. Öğrencilik, öncelikler, vs derken bugüne kadar ertelemek zorunda kalmıştım. Çinli japon ayrımına girmek istemiyorum. Bu motor benim için bu camiaya giriş aracıydı...

Yeni mesajlar