- Konu Yazar
Öncelikle söyleyeyim. Forumdaki konulara baktım. Motorum Ledow 250 cxm. Tesisatın canına okumuşlar. Elektrik tesisatı değiştireyim dedim ama kimse satmıyor. Bulamadım. Statörden enerji geliyor. Konjektörden de geliyor fakat motoru dolu akü ile çalıştırıp sonra devreden çıkarınca motor susuyor. Statörden gelen enerji kablosunu şase yaptığımızda patlaması gerekirken motor normale dönüyor. Ustam motordan çok iyi anlıyor fakat elektrikte biraz sıkıntılı. Ben de elektrik mühendisiyim ama yeniyim arkadaş motorda. Kim kime girer çıkar nerden dolanır bilmiyorum.
Nerelere bakmam lazım. Dün konjektör arızalı dedi. Değiştirdik olmadı. Şimdi statörün sargısı değişecek diyor. Bir de motor rölantideyken. Gösterge ışığında bir titreme var. Gazı verince normale dönüyor. Bana biraz yol gösterin. Nerelere bakmam lazım.
Teşekkürler.
Nerelere bakmam lazım. Dün konjektör arızalı dedi. Değiştirdik olmadı. Şimdi statörün sargısı değişecek diyor. Bir de motor rölantideyken. Gösterge ışığında bir titreme var. Gazı verince normale dönüyor. Bana biraz yol gösterin. Nerelere bakmam lazım.
Teşekkürler.