Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Ben bşy merak ettim Bu Disk kilidi alıcaz da arkadaşa disk kilidi oldugu zaman Motor hareket etmiyor demi yani yürütmeye calışsak bile Disk kilidi izin vermiyor buna Yani nette vidiyo baktm da adam unutmuş dik kilidini Baya bi gitti yolda fark etti ben ne anladım O işten Disk...
Merhaba Arkadaşlar Bajaj Diskover alınırmı sizce Yani Motor cok güzel fakat 125cc yani fiyatı pahalı konfor yok diyolar titreşim varmış zaten Yani Bide Lifan Emisol 150 yi gördüm araştırdm biraz Konfor CBF gibi Hız iyi 100-110 arası Yakıt fazla Ve cin Malı Yani Zırf İyi kalite diye 125cc bir...
Merhaba arkadaşlar Ben bu Motoru almaya karar verdim tabi fakat 1-2ay sonra her neyse Konu Şu Sitesinde ve araştırdıgım kadarıyla bu Motor Titreşim zaten yok CBF motoru varmış balansörlü yakıt nedir bunda sitede 2.2ltre diyor fakat biraz baktm bu Forumda birisi daha konu acmış ve 4ltre diyen...
Merak ettim acaba aramıza bilen varmıdır yahu bu benzin fiyatları ne olucak düşermi yükselirmi secimlerden sonra yani motor alıcam wallahi sogudum bu nedir 6.30 oldu yani 5.5tl ye düşerse iyi onada razıyız ama dahada yükselir diyenler var seneye biraz daha yükselicekmiş 7tl felan olucak herelde...
Merhaba degerli ustalarım Arkadaşa dedigim gibi Motor bakıyoruz fakat max bütce 5.500TL Bu fiyata 2el bu motorları bulduk Apache ve Zone 150 lik
Böyle Kalıplı olucak motor bide az yakıcak yani boy 1.80 felan arkadaşn Ben CBR 125 Alıyorm fakat O Düşük bütce ile alıcak Ne Motorlar var başka ...
Merhaba arkadaşlar Ben CBR 125 alıcam fakat arkadaş var oda Bütce yetmedi Mondial zone 180cc alıcam dedi fakat bi baktım 3.5litre 100km gidiyomuş Oha yani bu ne cbr 250 ile eş deger nerdeyse :D cok cok fazla deilmidir yani arkadaşa tavsiye etmedim cok yakıyo yani benim alıcam Cbr 125 100km-2.5...
Merhaba arkadaşlar Ben cbr 125 alıcaktm yani baktm bügün fakat pulsar ns 150 de var peder bu daha uygun bundan al dedi baktm fiyatlara 5500-6000bin TL Pulsar 150 NS fakat Honda cbr 125 8-9bin TL en kötü daha aşşa satan yok iyi motorlar hep 8-9bin Yani Hanigisi almamı tavsiye edersiniz ben bütce...
Merhaba Arkadaşlar Aranızda yeniyim bügün kayıt oldm bşy danışıcam ustalarıma abilerime Benim Boy:1.83 Kilo .75 Ve uzun İnceyim yani kalıblı deilim pek normal yani göbek felan yok daha kaslı bi vucut var neyse Honda Cbr 125 alıyım diyorm 2015 model Tam sana uygun dediler Bazılarıda dedi yok...