Benzin Fiyatları >>>>

Merak ettim acaba aramıza bilen varmıdır yahu bu benzin fiyatları ne olucak düşermi yükselirmi secimlerden sonra yani motor alıcam wallahi sogudum bu nedir 6.30 oldu yani 5.5tl ye düşerse iyi onada razıyız ama dahada yükselir diyenler var seneye biraz daha yükselicekmiş 7tl felan olucak herelde elektrikli motor veya bisiklet almak lazm artık türkiye yaşanmaz bir hal aldı yanlışsam düzeltin Dolar zaten aldı gidiyo inş secimlerden sonra düzelir sizin fikirleriniz neler

Zor günler geçiriyoruz ülke olarak ama bu günlerin de geçeceğine inanıyorum sabretmek dua etmek lazım dostlar siyaset bir yana bizim güçlü olmamız lazım

Güzel bi bisiklet al benzini düşünüyosan bence düşmez ötv den karşılayıp duruyolar seçimden sonra o farkı alırlarsa şaşırmam

Evet cogu kişi öyle söylüyor seneye dahada artıcakmış bakalım artık durumlar neyi göstericek berki elektirikli Motor bi tane alırım benzin durumuna göre artık

Merak ettim acaba aramıza bilen varmıdır yahu bu benzin fiyatları ne olucak düşermi yükselirmi secimlerden sonra yani motor alıcam wallahi sogudum bu nedir 6.30 oldu yani 5.5tl ye düşerse iyi onada razıyız ama dahada yükselir diyenler var seneye biraz daha yükselicekmiş 7tl felan olucak herelde elektrikli motor veya bisiklet almak lazm artık türkiye yaşanmaz bir hal aldı yanlışsam düzeltin Dolar zaten aldı gidiyo inş secimlerden sonra düzelir sizin fikirleriniz neler
. Gelicek seneyi beklemene gerek yok. Zaten zamlar ötv den karşılanmaya başlayalı beri 60 krş filan zam geldi. Seçimlerden sonra ötv den kırpılan zamları kaldırırlar 7 olur. Yani aslında şu anda 7 diyebiliriz benzini. Seneye 8 olur

. Gelicek seneyi beklemene gerek yok. Zaten zamlar ötv den karşılanmaya başlayalı beri 60 krş filan zam geldi. Seçimlerden sonra ötv den kırpılan zamları kaldırırlar 7 olur. Yani aslında şu anda 7 diyebiliriz benzini. Seneye 8 olur

10 lira olsun diyorduk, sağolsunlar bizi kırmak istemiyorlar :)

o zaman 20 lira olsun diyorum.

zor günlerden geçiyoruz doğru

ama yapılacak şey dua etmek falan filan değil, garip garip konuşmayın, dua ile ülke kalkınmaz, benzin fiyatı hiç düşmez.

yapılacak şey çökmüş olan ekonomiyi düzeltmek
yapılacak şey, enerji bağımlılığını azaltmak, paranın değerini geri kazanması içim üretime ve ihracata (dolayısıyla kata değer yaratan işlere) yönünü çevirmek,
yapılacak şey toplumları "afyon" denen bu beladan uzak tutmak,
yapılacak şey bilime, sorgulmaya, öğretmeye, bilinçlendirmeye dayalı modern, teoriye değil ama pratiğe dayalı, ve eğlenceli bir eğitim sistemi kurmak
yapılacak şey insan eğitmek,
yapılacak şey hukukun üstünlüğünü tekrar kurmak, orman kanunlarına dayalı toplumdan ahlak-trafik-medeni hukuk dahil her türlü kanunlara ve kurallara saygılı bir toplum yaratmak,
yapılacak şey baştakilerin koltuk sevdasından vazgeçirip, kişilerin değil, vatanların ve vatandaşların önemli olduğunu öğretebilmek,

yapılacak şey, "onların uzaya giden roketi varsa biizm de allah'ımız var", diyebilecek kadar dogmalaşmış, "afyon" dolu çürümüş zihniyeti yok etmek.

duaymış...

napolyonun meşhur bir lafı vardır, sanırım şu minvalde idi:
tanrı, en çok dua edenden yana değil, en güçlü topa sahip olandan yanadır.

Aramızda bilmeyen yok yükselecek elbette; sadece ne zaman ne kadar yükseleceğini bilmiyoruz. Seçimlerden sonra 7TL yı geçer tahminen. Zaten şu an ötv den karşılanan bir kaç zam oldu bunlar yansıtılacak elbette, 5.5TL ye düşeceğini kim söylemişse güzel bir şey içmiş olmalı.

Türkiye de fiyatı düşen (gerçekten düşen ,önce indirip sonra bindirilen değil) herhangi bir şey var mı ki ?? İstikrar zamlar konusunda süper gidiyor hakikaten..

Hemen al , gezdin gezdin , sonra gezemezsin.
Ülke 2010 sonrası yavaş yavaş tek adam rejimine dönüyor , gidişatımızda ortada.

En temizi dizel bi arac almak gibi duruyor Lpg li veya dizel bi aaraba alırım Motorsiklet işi yaş artık ben az yakıyor diye hem seviyorm binmesini O yüzden alıcaktım ama benzin 7-8 tl oldugumu arabadan da fazla yakıcak tüplü veya dizel bi arac almak mantıklı secimlerden sonra belli olur bakalım

Yahu bisiklet fiyatları motorlara dayanmış motor alamıyorum dedim bari bisiklet olsun 2 teker olsun benim olsun yok arkadaş. 2. el hurdacıdan çıkmış bisiklete para verilmez zaten..

Düzeleceğine inanıyor musunuz? Gelen zamlar şu an ÖTV'den düşüyor. Devletin ÖTV'den vazgeçeceğini düşünüyor musunuz? En azından şu anki iktidar vazgeçmez, biliyoruz, diğerleri net değil.

Düzeleceğine inanıyor musunuz? Gelen zamlar şu an ÖTV'den düşüyor. Devletin ÖTV'den vazgeçeceğini düşünüyor musunuz? En azından şu anki iktidar vazgeçmez, biliyoruz, diğerleri net değil.

Ötv'nin hikayesi baya uzun. Yeni geleceklerin de vazgeçeceğini sanmıyorum.

Var. Ben biliyorum bigun 10 lira olucak. Ama ne zaman dersen onu bilmiyorum.
Yaw arkadas issiz gucsuz mu kaldınız benim gibi. Dolar euro benzin enflasyon ilerde ne olur KİM BİLEBİLİR? Bilen olsa söylermi zaten? Insanlar atiyor tutarsa tutuyor tutmaz ise bla bla anlatiyor tahmin neden tutmadı diye. Salaklar da dinliyor...

7₺ olursa şanslıyız. O ötv’den Para kaybediyor hazine. Yerine koyarken bize de koyacak.

Ötv zıkkımı 1999 depremi sonrası göya depremzedelere yardım amaci ile yine göya sadece 1 yıllığına uygulanacak yoktan uydurulmuş bir vergiydi. Simdi devletin gelirinin ℅60ından fazlasini olusturuyor...üretim yok, tarım bitmis, saman ithal eder hala gelmisiz. Ülke sadece vergi ile dönüyor.. Bir Allah'ın kulu da sormuyor noldu hani bu geciciydi, siz bizimle dalgami geciyorsunuz diye... Sorgulamayan, hesap sormayan bir halk oldugumuz sürece 10 lirada olur 20 lirada...

Verginin vergisinin ödendiği, ve kimsenin bu ne sacmalıktir demedigi bir ülkede ucuz bile bu benzin fiyatlari..

Abd 'de gecen yıl bir kasirga sonrasi benzinin galonuna yapilan 10 cent'lik artış yuzunden bölge halki ayni gun city hall 'a yürüyüp protesto yapmıştı....aynısını yapamıyorsak şikayet etmeyecegiz.

Bir devletin varolus amaci halka hizmettir. Bizde ise halk calisip cabalayip devlete hizmet ediyor...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar