pipisipis kullanıcısının son içeriği

1. pipisipis

Motosiklet aldım başıma gelmeyen kalmadı

merhaba arkadaşlar o kadar doluyum ki en sonunda buraya içimi dökücem, bundan 1 hafta önce yeni bir motosiklet aldım tecrübesizlik ve delikanlılığımız sonucunda yediğim dayaklardan tutunda kaybettiğim fotoğraf makinesine kadar bir çok olay geldi başıma öncelikle olaylar noterden motosikleti...
  2. pipisipis

ŞANZIMANI ARIZALI MOTOSİKLET ALINIR MI?

merhaba arkadaşlar, 2. motosikletimi nasipse alıcam şuan araştırma içerisindeyim ilk motorum xtreme max 150 ikici motosiklet olarak düşündüğüm ise yamaha wr125r veya asya rx250cross , şimdi wr125r 6500tl oralama asya ise ortalama 4000tl, şuan ki bütçem asya yönünde ve bugün de uygun bir...
  3. pipisipis

Motocross sticker tasarımı

merhaba arkadaşlar istege göre sticker tasarımı yapıyorum, şimdilik mondial xtreme max için yaptım buyrun ,
  4. pipisipis

SİGORTASIZ MOTOSİKLET SATIŞI

merhaba arkadaşlar, 4 ay önce aldığım motosikleti satmak istiyorum, öncelikle sorum şu ben bu makinenin zorunlu trafik sigortasını maddi durumlardan ötürü yaptıramadım ve 4 aydır kullanıyorum, şimdi ise kısmetse satıcam ancak bir takım kaygılarım var, motosikletin zorunlu trafik sigortası yok...
  5. pipisipis

offroad cross trafiğe çıkarsa ?

Merhaba arkadaslar bahsettigim motorlar plakasiz spesial diye tarif edilen aynasiz farsiz sinyalsiz motorlar sorum şu bu motorlarla dagdan indik sehire, sehir içinde polis cevirdi diyelim yasalara göre prosedür nasil isler? Ve bu motorlar ehliyetsiz bir bicimde köy kasaba yollarinda...
  6. pipisipis

bu hortum nereden çıkmış

Merhaba arkadaslar bugun motosikletin ince bir hortumunun bosta olduğunu farkettim calismasinda vs problem yok nereye takmaliyim bunu http://hizliresim.com/VV3prj
  7. pipisipis

ÖN TEKERDEN GELEN CIZIRTI

arabilerim merhaba, motorumun ön tekerinden bir kaç gündür cızırtı sesi geliyor nedeni ne olabilir böyle sinir bozucu bir cızırtı sesi
  8. pipisipis

sigortasiz motosiklet ile kaza

Merhaba arkadaslar bugun malesef sigortasiz motosikletimle bir kaza geçirdim son model bir araba bana yandan vurdu neyseki motoru bacaklarimin arasindan birakip ayakta kalmayi basarabildim ufak tefek sıyrıklarla ve bacagimdaki derin yarayla atlattim. arac surucusu kusurlu oldugunu kabul etti ne...
  9. pipisipis

ABİLER Bİ EL ATIN :)

arkadaşlar benim bi sorunum var, bu işte daha çok çok yeniyim, motosiklet sürmeyi internetten öğrenip ertesi gün pata küte motosiklet almış birisi olarak bu sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum öncelikle makinem mondial xtreme max 150 gittim aldım 2.el ancak bu gaz kolu benim kafamı karıştırdı...
  10. pipisipis

YEDEK DEPO MANTIĞI ? ÇOK ÇOK FAZLA YAKAN MOTOR

Merhaba arkadaşlar, monial xtreme max sahibiyim okuduğum yorumlara göre motorun çok az yaktığından bahsedilmiş, ancak benim motor bunun tam aksine 5 liralık benzinle 10 km ya gidiyor ya gitmiyor :( evet saçma gelebilir ama böyle, bunun üstesinden nasıl gelinir, lütfen yardımcı olun, (not: benzin...
  11. pipisipis

Patlak lastik

Arkadaşlar merhaba, foruma henüz yeni üye oldum 2 gün önce de motor sahibi oldum, ancak şans mı nazar mı desem motorun ön tekerleği patladı, sorum şu patlak tekerle ustaya kadar gitsem (3km) bir sorun olur mu