ŞANZIMANI ARIZALI MOTOSİKLET ALINIR MI?

merhaba arkadaşlar, 2. motosikletimi nasipse alıcam şuan araştırma içerisindeyim ilk motorum xtreme max 150 ikici motosiklet olarak düşündüğüm ise yamaha wr125r veya asya rx250cross , şimdi wr125r 6500tl oralama asya ise ortalama 4000tl, şuan ki bütçem asya yönünde ve bugün de uygun bir motosiklet buldum arkadaş 1. vitesin dişlisinin kırık olduğunu diğerlerinin sorunsuz çalıştığını 2. viteste de kalkış yapdığını söylüyor, bu motosikleti alırsam bana masrafı sadece şanzıman mı olur yoksa hiç bulaşmamak mı gerekir?

önce şazıman parçalarının piyasada varmı yokmu ona bakmalısın.tabi sorun dişlideyse. ama içinden muhakkak bi sürpriz çıkacaktır bilgin olsun.

asya nin krosundan uzak dur kardeş. Ben buradan söylüyorum ister tavsiyemi dinle, ister yaşayarak öğren.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

wr nin ölüsü bile asya nin krosundan iyidir

bi abi aıfır asya 250 cross almıştı ayaklığı yanlış talılmış o yüzden motor yan yatmıştı hararet yapıyormuş en son geldiğinde motor boğuluyordu

Aynı motorun şanzımanı sağlam olanı yokmu? Acelen yoksa biraz daha araştır derim. Bir kere degistirmistim dişleri motordan başka arızalar çıkmıştı masraflı oldu bana.

Bence şanzımandaki kırıktan daha önemli olan o kırık parçanın şu anda nerde olduğu. Tesr bi anda parça başka bi viteste kendine yer bulursa sonu kötü olur bence...

WR ile yakın temasa geç. Arızalı olandan kork. İlk dişli dayanamamış, diğerleri de sınırda olabilir.

Asya bırak kardeş git sıfır ya da ikinci el mondial extreme cross al gayet kaliteli o.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:27 ----------

Pardon ya yanlış okunuşum Wr den şaşma aynen arkların dediği gibi

teşekkür ederim görüşleriniz için
asya nin krosundan uzak dur kardeş. Ben buradan söylüyorum ister tavsiyemi dinle, ister yaşayarak öğren.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

wr nin ölüsü bile asya nin krosundan iyidir

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

hocam öyle ama bütçe sıkıntılı işte, ben bunları güç performan olarak hemen hemen aynı sanıyorum, parça kalitesi tabiki wr ama sonuçta hayatımda hiç japon motosikletine binmedim, yani kalite nedir bilmem mesajınız için teşekkür ederim baya caydırıcı oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:19 ----------

Bence şanzımandaki kırıktan daha önemli olan o kırık parçanın şu anda nerde olduğu. Tesr bi anda parça başka bi viteste kendine yer bulursa sonu kötü olur bence...

ne olur mesala? kaza mı yaptırır? bu arada full şanzman 500tlye yapıyor servisi

Hareket halindeki dişlilerin arasına girer çark dönmez. Bunu yaparsa yolda şanzıman kitler arka teker kitlenir. Tabi bu felaket senaryosu.Böyle olucak diye bi kural yok ama olma ihtimali yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar