Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
https://www.motocard.com/en/jackets/dainese-super_rider_d_dry_black_black_red_fluo_p75.aspx
herkese merhabalar yukardaki ceketi almayı düşünüyorum
en uygun fiyat burda şuan. vergi posta vs. alan arkadaşlar varsa öle geçicem siparişi
motoin.de 2400 --fc moto da 2150 motocard da 1950...
Shark Race Pro Zarko Kask için kullanıcı yorumları paylaşmak istedim sharkın dier carbon modelleri ile yorumlar mevcut olsada zarco modeli için 1 tane bile alan kullanan yorum yok öncelikle belirteyim kaskın modeli yarış kazandığı yıl nedeni ile 2015-2016 yazıyor .kask tarihi 2016 kasım...
herkese mrblr.fc moto dan kask alan varmı arkadaşlar ? e bay la görüştüm hediye paketi yada 100 dolar altı fautara yaparmısnız diye kabul etmediler..
arairx7 v haslam sipariş geçicem ama (gümrük-vergi-posta-kask tarihi falan nasıl olur)
Mrblr izmir den yazıyorum baktım ki cbr 650 f ile ilgili yeni güncel ne konu nede bi grup var aslında çok kullanılan bi makina ama kimse yorum ve düşüncelerini yazmıyo ne yazıkki bende alıcak yada merak eden yada kafalarındaki soru işaretlerini uzun süredir binen birinden öğrenmeleri için burda...
Mrblr izmir den yazıyorum baktım ki cbr 650 f ile ilgili yeni güncel ne konu nede bi grup var aslında çok kullanılan bi makina ama kimse yorum ve düşüncelerini yazmıyo ne yazıkki bende alıcak yada merak eden yada kafalarındaki soru işaretlerini uzun süredir binen birinden öğrenmeleri için burda...
herkese mrblr. Dainese Super Rider D-Dry ceketi almayı düşünüyorum .kullanan yada alan arkadaşların tavsiyesi nedir acaba? yada yerine şunu tercih etmen daha mantıklı olur diyebilceniz bi mont varmı ? teşşekürler ilginize ...
Arkadaşlar mrlr.cbr 650 f almadan önce baya bi kararsızdım.600 rr dan inince özellikle bide.evliyim ve heryere eşimle gittiğimden dolayı bu motoru tercih ettim.baya bi araştırdım kullan çiftlerle falan görüştüm derken 1 ay önce aldım bitane .motordan oldukça memnunum üzerinde sc project egzoz...
herkese mrblr..uzun süre kullanabiliceğim mont almak istiyorum. ama 2 mont arasında kaldım.kullanan yada tecrübesi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.. yada bu fiyat aralığında daha iyi bişi önerisi olan varsa ...herkese teşşekürler şimdiden...
herkese mrblr.biraz inceledim topicleri ama hep eski tarihliydi..600 rr için korumalı mont ve çizme alıcam.pahalı olmayan orta yollu mont ve çizme ne almalıyım...
fiber..ses almayan-buğu yapmayan-güneş vizörlü kask ne önerirsin..2 adet alıcam için eşime artçı olarak..fazla pahalı olmamalı..arai..shoei..vs..alamam
herkese mrblr..yaşım 34 motor tecrübem oldukça fazla..fakat sonuçta kullacıyım..honda 600 lük 2007 model bi makina almayayı düşünüyorum..ben izmirde yaşıyorum..alıcam motor antalyada..ustamın bebeği olduğu için gelemicek..honda servisine soksam expertiz için nekadar sağlıklı..kepez tarafında...
mrblr..33 yaşındayım.20 yıldan fazladır motor kullanıyorum..yamaha mt 07 yi almaya karar vermiştim ki.karşıma 2006 model honda 600 rr çıktı..29000 km. movistar.motor açılmamış.kaza vs. boya yok..kuyrukta ve bi kaç granajda küçük rutuşlar var.
lastikler 1 aylık rosso lastik.yoshimura egzos...
mrblr..33 yaşındayım.20 yıldan fazladır motor kullanıyorum..yamaha mt 07 yi almaya karar vermiştim ki.karşıma 2006 model honda 600 rr çıktı..29000 km. movistar.motor açılmamış.kaza vs. boya yok..kuyrukta ve bi kaç granajda küçük rutuşlar var.
lastikler 1 aylık rosso lastik.yoshimura egzos...