kask öneri ve görüş kullananlardan

600 rr için hangi kaskı almalıyım.

• agv k-5 fiber

Oy: 2 13.3%
  • shark speed r carbon

Oy: 7 46.7%
  • marushin carbon

Oy: 3 20.0%
  • nolan n 87

Oy: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
herkese mrblr..kask alıcam ama kararsız kaldım..

http://urun.n11.com/kask/agv-k-5-de...gclid=CNy-0OaEwMsCFUgq0wodO8EPOw&gclsrc=aw.ds 1.100tl

http://urun.n11.com/kask/shark-speed-r-2-carbon-skin-P99161487 1135tl.

biri carbon..dieri fiber sizce hangini almalıyım..600 rr için. biarkadaş marushin önerdi ama sanırım pek kullanan yok onu

http://www.marushinturkiye.com/kask/urunler/kask/kapali-full-face/page/2 kasklarınn tamamını carbon yapıyomuş sanırım

yardımcı olursanız çokk sevinirim.teşşekür ederim şimdiden herkese..slmlar

dostum şöyle bir düzeltme yapayım, bu gösterdiğin kaskların hiç biri karbon değil.

AGV: tipik italyan yanlış bilgilendirmesi, kask bildiğin fiber-glass ancak isimle yanıltmaca yapıp 'glass karbon' demişler, zaten 1390 gr ağırlığında karbon kask biraz şüpheli,karbon malzemeden ziyade karbon görünümlü diyelim, AGV'nin gerçek karbon kaskı AGV Pista Carbon

Shark : Kask karbon değil kendisininde yazdığı gibi 'carbon skin' yani yüzeyi yalnızca karbon görünümlü desen işlemeli yoksa kask yine fiber. Yine burada bir yanıltmaca var, Shark'ın gerçek tam karbon olanı Race-R Pro Carbon

Marushin : sayfadaki 778 800 888 serisi fiber glass... Marushin'in karbon kompozit olan kaskı 999rs'tir. Karbon kevlar destekli fiber malzemedir ve ağırlı 1100-1150 gr. civarında. birde Ayrıca Rs1 Rs2 ve 999RS2 karbon modeli var onlar saf karbon.

Fiber kasklar da oldukça sağlamdır o bütçe için.

dostum şöyle bir düzeltme yapayım, bu gösterdiğin kaskların hiç biri karbon değil.

AGV: tipik italyan yanlış bilgilendirmesi, kask bildiğin fiber-glass ancak isimle yanıltmaca yapıp 'glass karbon' demişler, zaten 1390 gr ağırlığında karbon kask biraz şüpheli,karbon malzemeden ziyade karbon görünümlü diyelim, AGV'nin gerçek karbon kaskı AGV Pista Carbon

Shark : Kask karbon değil kendisininde yazdığı gibi 'carbon skin' yani yüzeyi yalnızca karbon görünümlü desen işlemeli yoksa kask yine fiber. Yine burada bir yanıltmaca var, Shark'ın gerçek tam karbon olanı Race-R Pro Carbon

Marushin : sayfadaki 778 800 888 serisi fiber glass... Marushin'in karbon kompozit olan kaskı 999rs'tir. Karbon kevlar destekli fiber malzemedir ve ağırlı 1100-1150 gr. civarında. birde Ayrıca Rs1 Rs2 ve 999RS2 karbon modeli var onlar saf karbon.

Fiber kasklar da oldukça sağlamdır o bütçe için.

Adam olayı özetlemiş :)

Bende kullanıcı yorumu olarak sharktan memnunum.

peki n almalıyım sence..önerin n olur..2 adet alıcam artçıda (eşim için)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:32 ----------

Airoh T600(http://www.motosikletaksesuarlari.com/Airoh-T600-Sword-Black-Kapali-Kask_18531.html?_sgm_campaign=scn_3a44df46cc782000&_sgm_source=18531&_sgm_action=click)

kafam karma karışık oldu inan..fiber..ses almayan-buğu yapmayan-güneş vizörlü kask ne önerisin

Selam. 1-2 ay önce bayağı bir araştırma yaptıktan sonra ,ayırdığım bütçeye en uygun olduğunu düşündüğüm shark s 700 kask aldım. seçme sebebim güneş vizörü ve buğu önleyiciydi . acemi olduğumdan yeteri kadar incelemeden almışım. güneş vizörünü kullanamıyorum.çünkü resmen numaralı. birkaç kere kullanmayı denedim gözlerim kan çanağı oldu. Şimdiki aklım olsa biraz daha zorlayıp shubert s2 alırdım. kaskım sharp 4 yıldız. konforu fena değil.yüksek hızda ( 90kmh ) rüzgar sesi rahatsız edici. incelerken ls2 nin carbon modelini beğenmişttim.(700 tl ) Güneş vizörü yok diye almamıştım.birde agv 5 nodelinide beğenmiştim. Bazı kask modelleri kulaklarıma fazla basınç yaptı ( kepçe değilim) KIsa mesafelere gitmek için oğluma fuardan mt reverange aldım 210 tl ye ( % 25 indirimli) biraz inceledim Havalandırmaları benimkinden iyi. Sharp 5 yıldız. birde scorpion vardı ilgimi çeken ( amerikan ) Bol şans

Ls2 ff396 cr1 diablo kask hakkındaki goruslerinizi alabilir miyim , hazır konusu açılmışken ?

Ana kaskim hrc alpha 10 Lorenzo
Ls2 yı uygun fiyatli 2. Kask olarak düşünüyorum.

shark gibi bir markayı nasıl agv vs ile karşılaştırıyorsunuz anlam veremiyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Ls2 ff396 cr1 diablo kask hakkındaki goruslerinizi alabilir miyim , hazır konusu açılmışken ?

Ana kaskim hrc alpha 10 Lorenzo
Ls2 yı uygun fiyatli 2. Kask olarak düşünüyorum.

Güvenlik olarak çok daha başarılı, türkiyeye ucuz kasklar ile girdiği için , kimse ararştırmadan ls2 dandik diyor :) ama üst segment kaskları sharp derecesi olsun yurt dışı testleri olsun oldukça başarılı . Türkiyeye yeni gelen ff323 serisini tavsiye ederim yüksek sürat için yapılmış ince oval yapısı çok başarılı .

marushin kullanan var mı?
güvenlik, ses, görüş açısı, buğulanma vs durumları nasıldır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar