korumalı mont ve bot

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Montu, botu boşver. Yelek, terlik giy, motora egzoz tak, şeklin olsun.

mont yok sanırım attığın linkte..çok yakında diyo.neye göre bunlar daha iyi kullanıcımısın.yada araştırdın mı ? kardeşim.

mont yok sanırım attığın linkte..çok yakında diyo.neye göre bunlar daha iyi kullanıcımısın.yada araştırdın mı ? kardeşim.

Ben yaklaşık 6 aydır araştırıyorum , Uygun fiyata kalite olarak en iyilerden bunlar Montu bende bundan alıcam

Dainese g. laguna seca tex sanırım yazılışı Kullananlardan çok iyi yorumlar var

https://www.youtube.com/watch?v=yvnZ3QIyAuw

Bu mont vieodaki

kardeşim o orjinal..senn atığın linkteki tekstil ürünü.2 viteste bile düşsen.paramparça olur. eminmisin..

Attıgım 2 üründe aynı , başka sitelerdende bak Dainese kalite marka , Araştır biraz sende anlarsın zaten benim attım siyah bu kırmızı olanı

Kardeeşim ben oraya yazdım , Araştırırsan kesin alırsın zaten ne kullandıgının bi onemi yok ne giydiğinin önemi var . Biraz araştırın bizim yorumlarda bir yere kadar

herkese mrblr.biraz inceledim topicleri ama hep eski tarihliydi..600 rr için korumalı mont ve çizme alıcam.pahalı olmayan orta yollu mont ve çizme ne almalıyım..
(http://www.motosikletaksesuarlari.c...zi_7797.html?gclid=CPDMnd2298sCFfEV0wod5kwCsg
(http://urun.n11.com/bot-ve-ayakkabi...gclid=CNOup4K398sCFQcUGwod4MYGmQ&gclsrc=aw.ds

bunlara baktımmı ama yakın zamanda kullaanan olmamış sanırım. yardımınız için teşekürler şimdiden

motosikletaksesuarlari.com sitesinden alış veriş yapmanı tavsiye etmem dürüst esnaf değiller

motosikletaksesuarlari.com sitesinden alış veriş yapmanı tavsiye etmem dürüst esnaf değiller

Sorun mu yasadiniz hocam? Sitelerini cok begeniyorum halbuki bir kac alisverisimde oldu ve ilgililerdi. Sizin neden boyle dusundugunuzu bilmek isterim.

Sorun mu yasadiniz hocam? Sitelerini cok begeniyorum halbuki bir kac alisverisimde oldu ve ilgililerdi. Sizin neden boyle dusundugunuzu bilmek isterim.

ben geçen hafta mağazalarına gittim. oldukça ilgisizler, hafif balık etli esmer bi bayan ilgilendir bi 10 falan. sonra almadan çıkınca suratımıza bakmadı, küstü gitti.

ben geçen hafta mağazalarına gittim. oldukça ilgisizler, hafif balık etli esmer bi bayan ilgilendir bi 10 falan. sonra almadan çıkınca suratımıza bakmadı, küstü gitti.

Valla ilgisizlikten dolayi sikayet edilmeyen motosiklet magazasina rastlamadim daha. Ama sanirim olay soyle siz oradan memnun kalmadiniz x firmasindan kaldiniz. Bir baskasida x firmasina ilgisiz derken moto. aks. firmasindan memnun kaliyor.
Anlik olaylar bunlar sanirim :)

@Nuansiyen, bende laguna seca almayı düşünüyorum.Peki sence yaz için nasıl bir ceket,ne kadar terletir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar