Fc Moto Kask Sİparişi Veren Oldumu ?

herkese mrblr.fc moto dan kask alan varmı arkadaşlar ? e bay la görüştüm hediye paketi yada 100 dolar altı fautara yaparmısnız diye kabul etmediler..

arairx7 v haslam sipariş geçicem ama (gümrük-vergi-posta-kask tarihi falan nasıl olur)

Ben aldım geçen ay, gümrük olarak sipariş tutarı + kargo ücretinin %18 i hesaplanıyor. Kapına kadar geliyor, gümrük ücretini kapıda nakit olarak ödüyorsun, Kask tarihi ise kaskın modeline göre bellidir zaten

herkese mrblr.fc moto dan kask alan varmı arkadaşlar ? e bay la görüştüm hediye paketi yada 100 dolar altı fautara yaparmısnız diye kabul etmediler..

arairx7 v haslam sipariş geçicem ama (gümrük-vergi-posta-kask tarihi falan nasıl olur)

Yurtdışı alışverişe yabancı olduğunuz belli. Satın almak istediğiniz kask 900€+shipping yaklaşık 950€ eder iyi ihtimalle. Bunun 100 dolar altı gelmesine imkan yok gelse dahi gümrükte değer tespitine girer gerçek bedelini bulurlar. Fatura üzerindeki fiyattan %18 vergisi var toplamda size 1170€ ya mal olur. O da eşittir bu günkü kurla 4835TL.
ee burda daha ucuz bu kask. 4100TL falan, düz renkleri 3700TL.

Ewet konuyla ilgili bilgi sahibi diilim.sadece e bay dan bi ürün aldım (pro camera) onun dışında hiç bişey almadım ..ok ozmn kaskı türkiyeden
deri ceket ,eldiven (alpinestar atem ...) vs dışardan alıcam .teşşekür ederm ilginize .kazasız belasız .keyifli sürüşler dilerim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------

Bu arada bi kaç arkadaş madem ekipman yeniliyosun kaskınıda dışardan alsana baya fark oluyo diyince benimde kafam karıştı doğal olarak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar