OziKardes kullanıcısının son içeriği

1. O

Zincirimi temizliyorum iki güne yine aynı oluyor

Arkadaşlar konuyu şöyle güncelleyeyim, toplamda 3 defa Ipone marka zincir yağını kullandım. 2. defadan sonra zincir dişlimi komple değiştirdim. Sonuç olarak, Ipone zincir yağında hiçbir şekilde toz toplama vs. bir problem yaşamadım. Sanırım kullandığım Motul'un ürününden kaynaklı bir problemdi...
  2. O

max 230k lik racing motor onerisi

cefalet moto benim gözümde hiçbir şey alınmaz 450 ve üstüne garantisi daha iyi ilgileniyorlar diyorlar fakat uzun bir süre TR de kendisini kanıtlamalı aynı zamanda parça kalitesi kaliteli olmalı. Şuan en sağlamı 450NK fakat 450nk'yı bayiden çıkardığınız an direkt olarak otomatik -40-50k zarar...
  3. O

kanka ikiside harika motorlar degil voge hakkında bilgim yok fakat benim görüşüm ile rs200 daha mantıklı olabilir çok titreşim sesi var fakat tek silindir yapacak bir şey yok. Rs200 çok uzun ömürlü bir motor, kolay kolay sanayiye gitmiyorsun sadece yağını koy gez yani, gözümde fp bir motordur.
  4. O

Konuyu açtığım gün ipone yağı kullandım ve hala sıktığım gibi üzerinde duruyor zincirin, önceki kullandığım motul şimdiye kadar giderdi. Yağlarken direkt olarak arkadan zincire mi sıkıyorsunuz? Baklaların tam ortasına denk gelecek şekilde sıkıyorum ben yandan sağdan soldan sıkmıyorum.
  5. O

eski kasa r25 al saydıgın motorlar kendi kendine bozulan motorlar hocam vog ile rs200 dısında ama bu paraya da en mantıklı eski kasa r25 alınır siyah renk tercihimdir
  6. O

Sizce yağ sıkıldıktan sonra ne kadar beklenmeli? Zincir soğukken yağlamama bir kullanıcı yanlış olduğunu yazmış, cidden yanlış mı? Sanayide olan bir motor ustası soğukken yağlamamı söyledi.
  7. O

Arkadaşlar motorumu zincirini güzelce temizliyorum rutinim ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum fakat zinciri temizliyim fark etmeksizin iki güne yine pis oluyor. Tozlu yollara da girmiyorum yine de pisleniyor. Motul'un yağını kullanıyordum şimdi Ipone zincir yağı aldım bugün onu...
  8. O

R25 renk değişimi

Hocam şuanda olan motoru sıfıra yakın ve temiz o yüzden vermek istemiyor, alternatif bir seçenek var mı diye merak ettik.
  9. O

R25 renk değişimi

Merhaba bir yakınım Mavi renk R25 aldı fakat bunu siyah renge çevirmek istiyor, daha önce gittiğiniz ya da önerebileceğiniz kaplatma yeri var mı? Biraz internette dolandım hep böyle değişik tasarımlarla dolu sayfalar o sadece orijinal siyah R25 rengine çevirmek istiyor.
  10. O

Kawasaki model motor almak

Katlanır plaka ve egzoz alacağımı gören üyeler trafik polisi rolüne bürünmüş, benim katlanır plaka, egzoz veya farklı "YASA DIŞI" sayılabilecek parçaları alıp motorumda kullanmam ne bütün motorcuların adını kirletir ne de zarar verir. Yolda beni egzozlu plakam katlı görecek adam benim hakkımda...
  11. O

Birçok kişi aliexpress ile getirtebileceğimi söylüyor. Sanırım oradan bakacağım.
  12. O

Katlanır plaka, ön cam, ful sistem egzoz, RGB stop, koruma demiri vb. Bu motordan önce R25 ve MT25 modellerine bakıyordum ve aksesuar yelpazesi epey genişti, bu marka modelde biraz kısıtlı.
  13. O

Merhabalar, yakın zamanda Kawasaki Z400 almayı düşünüyorum fakat karşılaştığım bir problem var. İnternete girdim ve motorun aksesuarlarına, parçalarına baktım. Birçok siteyi, sayfayı gezmeme rağmen yok denilecek kadar aksesuar ile karşılaştım, Kawasaki marka motorlar için aksesuar nereden satın...

Yeni mesajlar