max 230k lik racing motor onerisi

abiler ilk motorun olucak butce max 230 bin.racing istiyorum sr250,rs200,r250,voge 250 gibi motorlar oneriliyor.sizce ne almaliyim?

eski kasa r25 al saydıgın motorlar kendi kendine bozulan motorlar hocam vog ile rs200 dısında ama bu paraya da en mantıklı eski kasa r25 alınır siyah renk tercihimdir

hocam taksitle alicam oyuzden.rs200 mu voge mi
kanka ikiside harika motorlar degil voge hakkında bilgim yok fakat benim görüşüm ile rs200 daha mantıklı olabilir çok titreşim sesi var fakat tek silindir yapacak bir şey yok. Rs200 çok uzun ömürlü bir motor, kolay kolay sanayiye gitmiyorsun sadece yağını koy gez yani, gözümde fp bir motordur.

kanka ikiside harika motorlar degil voge hakkında bilgim yok fakat benim görüşüm ile rs200 daha mantıklı olabilir çok titreşim sesi var fakat tek silindir yapacak bir şey yok. Rs200 çok uzun ömürlü bir motor, kolay kolay sanayiye gitmiyorsun sadece yağını koy gez yani, gözümde fp bir motordur.
sr250 kotu mudur

Zamanında rs200 önerdim diye çıtırdan linçlemişlerdi beni oysaki ben piyasa, yedek parça ve ekonomi açısından söylemiştim

Sr250 kotu bir motor kafadan vurdunmu 40K dan başlıyorsun kronikleride çok servisleri kötü mahalle servisi yapıyor ha hızlı mı hızlı gerçekten iyi gidiyor

R250 Çift silindir arkadaşımda var 15.000 KM yapmıştır rölanti ve değişik bir zincir sesi sorunu vardı

Voge 250 Hakkında bir şey bilmiyorum ama diğer çinlilere göre iyidir forumdaki çoğu kişide voge öneriyor.
Ben RS200 diyorum her şeye rağmen :)

cefalet moto benim gözümde hiçbir şey alınmaz 450 ve üstüne garantisi daha iyi ilgileniyorlar diyorlar fakat uzun bir süre TR de kendisini kanıtlamalı aynı zamanda parça kalitesi kaliteli olmalı. Şuan en sağlamı 450NK fakat 450nk'yı bayiden çıkardığınız an direkt olarak otomatik -40-50k zarar etmiş oluyorsunuz. Motorlar 6000 den sonra genelde alınmıyor alınsa bile ölünün de ölü parasına alınıyor. cf den uzak durun, voge daha önce hiç sürmedim, çevremde de alan olmadı araştırmadım da. Onun için bir şey söylemem fakat f/p bir motor arıyorsanız kesinlikle rs200 öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar