Katlanır plaka, ön cam, ful sistem egzoz, RGB stop, koruma demiri vb. Bu motordan önce R25 ve MT25 modellerine bakıyordum ve aksesuar yelpazesi epey genişti, bu marka modelde biraz kısıtlı.
Bulamamaniz isabet olmus .
*Katlanir plakalik : Katlayip polisten köprüden otoyoldan kacip ve arkanizdan " ulan siz motorcularin taaa ........... yim " seklinde (s)övgü lere sebep olup toplumun motorcular hakkindaki algisinin pozitif yönde degiserek , suclu sucsuz hepimizin bunun sonuclarina katlanmamiza katkida bulunacaksiniz.
*Ön Cam : Naked bir motor alip sonradan cam takarak rüzgardan kurtulacaginizi düsünüyorsunuz sanirim. Cok kisa sürede "motorum yüksek hizlarda kafa salliyor " basligini acacaksiniz . Rüzgar sevmiyorsaniz araba alabilirsiniz , onlarda rüzgar problemi yok.
*Full Sistem Egsoz: Yani türkcesi bagarttira bagarttira gidip , benim motorum cok hizli , ben daha da hizliyim . Cekilin ülennn yolumdan seklinde algi yaratip ilk maddade yazdigim, toplumun mtorcular hakkindaki olumlu düsüncelerine katkida bulunacaksiniz.
*RGB stop : Frene basinca mavi , sinyal verincede yesilmi yansin RGB stobunuz. Bence LED stoptur o

*Koruma demiri : Belkide tek ise yarayan parca bu olacak . Keske bizleri sizler gibi motorculardan koruyabilecek bir demir olsaydi, ben de hemen ondan siparis ederdim.
Sevgilerimle