özcan1980 kullanıcısının son içeriği

1. özcan1980

Uludağ da Kar manyakları

Sabah bi haber aldım ki Uludağ a kar yağıyor dediler. Gidip bi bakayım dedim, dostum Cengiz i de cngzmzm taktım peşime çıktık yola. Kirazlıyayla da kar başladı çıkarken Birkaç manzara fotoğrafı çektim Bu süperman Cengiz, hiç durmadı yol boyunca Zigzaglar halinde güreşmeye başladım...
  2. özcan1980

Bursa MT Yalova daydı

Bursa MT 2013 sezon açılışını Bursa-Karacabey-İnegöl-Gemlik ve Orhangazi den gelen arkadaşlarla MT üyelerinden Poseidon 23 İbrahim in Yalova daki Alaturka Köftecisine 46 motosiklet ile giderek yaptı. Katkılarından dolayı üyesi olduğum klübümüz Bursa Enduro ya özel teşekkürler. Güzergahımız...
  3. özcan1980

Atam Takipte

Sabah iş çıkışı gökyüzüne baktım ve.... Kutlamaya hazır mısınız? Biz hazırız.
  4. özcan1980

Kawasaki KLE 500 2005 model

Tabii ki MT ailesine 500 TL indirimli... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-2005-model-bakimli-kle-500-82939238/detay/
  5. özcan1980

250 cc takaslı 2005 model KLE 500

Motorumu Mart ayında aldım,önceden WC ye bile 250 cc motorumla gidiyorum ama bunun brandasını çıkar,garajdan çıkar...üşendiğim için şehir içinde kullanamıyorum. Fren balataları,Marş rublesi,Marş motoru,Zincir-dişli takımı Şubat ayında değiştirildi. 60.000 km.de. yanında fazladan alınan arka...
  6. özcan1980

Yeni motorum Kawasaki KLE 500 2005

250 cc de 3 yılda 40000 km yol yaptıktan sonra büyüdüm. Motor tanıdık ama bana şimdilik yabancı Tanıştırayım sizlere; adını Çanak koydum, ne de olsa ÇanakKaLE'liyim Allah nazardan korusun
  7. özcan1980

Suzuki DR 800 Big

1997 model bir DR 800 Big alma arefesindeyim. Daha önce kullanmış veya hala kullananlardan yorumları alabilir miyim?
  8. özcan1980

Bursa'da Kan Bağışı Kampanyası

Bursa'da il Sağlık Müdürü Yardımcısı ve Bursa Enduro Touring Fan Clup ile ortaklaşa düzenlenen Kan Bağışı Kampanyamız; 11.01.2012 Çarşamba günü "Çekirge Tarihi Tren İstasyon Kafede " saat 19.00 da başlayacak organizasyon Kızılay tarafından gelen bir ekip tarafından gerçekleştirilecektir...
  9. özcan1980

Bursa'da Motocross Yarışı 19-20.11.2011

Uploaded with ImageShack.us SEVGİLİ ARKADAŞLARIM , MOTOR TUTKUNLARI VE MOTOR SPORLARINA GÖNÜL VERENLER...19-20 KASIM TARİHLERİNDE BURSA İLİ MERKEZ İLÇE GÜRSU BELEDİYESİ DESTEKLERİYLE YAPIMI SAĞLANAN 1600 METRE UZUNLUĞUNDA MOTOKROS PARKURUNUN AÇILIŞI YAPILACAKTIR ... TÜRKİYENİN EN HIZLI...
  10. özcan1980

[BURSA-MT] Terör Protestosu

http://www.haberler.com/bursa-da-motosikletli-teror-protestosu-2944346-haberi/ http://www.youtube.com/watch?v=AHIaF0095ZM&feature=share http://www.youtube.com/watch?v=-8kbjKMQEpo&feature=share Bursa Enduro Clup ve Bursa Chopper Clup yöneticilerine teşekkürler.
  11. özcan1980

Manisa'da Kamyon Motosikleti Parçaladı...

Manisa'da kamyon önce arabaya çarparak kontrolünü kaybederek kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı. O an orada 2 motosiklet sürücüsü de vardı. Biri geri çekilerek kamyondan kurtuldu. Diğeri ise kamyonun üzerine geldiğini fark edince motoru bırakıp kaçarak kurtuldu.Arkasına baktığında...
  12. özcan1980

Power Led Stop-Far Yapımı

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us yalnız arka lamba Uploaded with...
  13. özcan1980

Bursa MT Gölyazı'ya gidiyor

Tarih : 19.06.2011 Bursa Grubu buluşma noktası : Saat: 10:00 Kent Meydanı Mudanya ve Karacabey grubuyla buluşma noktası :Saat: 10:30 İzmir yolu üzeri Minteks Tesisleri Gölyazı'ya hareket : Saat 11:00 Plan : Gölayazıya gidilecek, Balık ziyafeti çekilecek, Çaylar içilecek, Doğanın...
  14. özcan1980

Bir zamanlar Tiger'dı :)

Böyleydi... Böyle yaptım...İyi de yaptım.
  15. özcan1980

ATV Ana Habere Vapurda Çıkanlar

Akşam haberlerini izliyordum, Topçular feribotundan canlı yayın yaptılar.Birkaç motorcu kardeşimiz Aydın Kuşadası'ndan dönüyorlarmış. Hepsini tebrik ediyorum. ( Kıskandım la! ) Site üyesi iseler gezi fotoğraflarını da bekliyorum.

Yeni mesajlar