online253 kullanıcısının son içeriği

1. online253

Kask ve yazlık bi tıkta kışın kullanılabilecek mont.

Mototaş yetkilisi ile görüştüm, etiketlerini sökmeyin beden konusunda problem yaşarsanız değişim yaparız dediler, ayrıca benden ölçülerimi istediler.
  2. online253

Kask ve yazlık bi tıkta kışın kullanılabilecek mont.

Ankara'dayım ve ekipman çeşitliliği çok kısıtlı mototan'a bakıyorum 3-4 tane agv k6 s seçeneği var hepsinde de beden yok, ceket vs zaten hiç yok, eskiden dainese bölümüne girdiğimde içerisi rengarenk olurdu :( Mototaştan Dainese Energyca Air Black Fluo Red Tekstil Mont ve agv k6 s herhangi bir...
  3. online253

Zincir yağı ve temizleme spreyi tavsiyesi ?

evet aprillia servisindeki usta da bu markayı önerdi würth ile birlikte siz yazınca hatırladım :)
  4. online253

Zincir yağı ve temizleme spreyi tavsiyesi ?

Daha önceki motorlarımda hep motulün set halinde gelen c1 yağ ile adını hatırlayamadığım zincir temizleme spreyini kullandım, bugün yeni motorumu teslim aldım servisteki usta motul kullanma, würth ve bir iki adı tanıdık gelmeyen markalar söyledi, 300-500 km de bir temizleyip yağlamak lazım var...
  5. online253

Yıllar sonra yeniden, ZX4RR mı RS660 Extrema seçim ?

Sağolun kazasız belasız cümlemize hayırlı akşamlar :)
  6. online253

teşekkür ederim, yorumlarınız ve fikirleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim.
  7. online253

Aprillia aldım ve kararımda o kadar emin olarak aldım ki çok mutluyum :) Egzoz sesi normal bir çift silindir gibi değil çok değişik bir sesi var direk parasını verip alıyorum dedim :)
  8. online253

Dediğim yanlış anlaşılmasın diğerlerinin de servis ağı çok yaygın değil tabi ki fakat daytona diğer modellere göre piyasası ve servis ağı çok daha zayıf diye biliyorum, yanlış biliyor olabilirim :) Zx4rr ve rs660 extrema arasında seçim yapmam lazım sanırım, yarın kawasaki bayine ödeme yapmaya...
  9. online253

Görsel anlamda hoşuma gitmedi ve servis ağı diğer 2 markaya göre daha zayıf diye biliyorum. Ayrıca motorun gösterge ekranı ve tasarımı konudaki motosikletlere göre çok zayıf kalıyor gibi.
  10. online253

Çok uzun zamandır motosiklet kullanmıyorum en son aldığım R25 i rodajını yapıp satmıştım güç anlamında beni tatmin etmemişti, Motosikletsiz geçen belki 5.yıl olması lazım şimdi tekrardan motosiklet alacağım, ekipmanlar hariç motosiklet için ayırdığım bütçe max 700.000 TL, Yıllardır 4 silindir...
  11. online253

Motosiklet için Aksiyon kamerası önerisi ?

Malum goprolar çok pahalı, F/P Kask için Aksiyon kamerası tavsiyesine ihtiyacım var, bütçe 1000-1500 arası.
  12. online253

Ankara'da 2020-2021 R25 Sahibi olan arkadaşlar ?

http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/209740-bu-ses-nereden-geliyor.html Böyle bir sıkıntım var, Bugün servisine götürdüm bir sıkıntı yok normal ses dendi, 650 km de şuan motorum ama ben hala normal bir ses olmadığını düşünüyorum, Ankara'da r25 sahibi arkadaşlarla görüşüp müsait bir zaman...
  13. online253

Deri Ceket ve beden sıkıntısı

Öncelikle Selamlar,Ülkemizdeki malum fiyatlar yüzünden Championhelmets den Dainese Agile modelinin siparişini vereceğim, 1.81 boy 67 kiloyum fotoğraftaki ceket 48 beden altımda ince bir kazak var ve üstüme oturuyor fakat kollarım biraz fazla uzun olduğu için bilek kısmı biraz kısa kasılıyor...
  14. online253

Bu ses nereden geliyor ?

21 Model r25 sahibiyim 450 km oldu, Alt kısımlardan ince prrrr gibi bir ses geliyor düşük ve ortalama devirlerde daha duyulur ama yüksek devirlerde çok hissedilmiyor,bu sesin aynısını yıllar önceki motorum pulsar 200nsde duyuyordum ve denge sensörünün yaptığını söylüyorlardı bazı arkadaşlar...
  15. online253

Yeni Motor Rodaj ve Son hız ile ilgili ?

Yeni 21 model r25 aldım, bugün 450 km oldu ilk 1000 km için 7 bin devir geçilmemeli fakat trafik içerisinde sürekli olarak o devirlerde kullanmak imkansız, Çevreyolun da yapılmamasını bildiğim halde 2 defa son hız denedim ve 170 civarına çıkabildi, İçindeki rodaj yağı(kalın yağ) ve yeni...

Yeni mesajlar