Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende pulsar ns 200 vardi. Aslinda gidisinden filan memnundum. Fakat iki kez vites mili kirilip motor acildi cok masraf cikiyor. Sattim onu. Yasim da ilerledi artik bu tarza geceyim dedim. Yoksa yeni baslamadim veya ozellikle bu olsun diye bisey yok. Falcon freedom nasil ki
Arkadaslar superlight alacam ama 200 un sifiri yok. Ayrica pesin para vermek zorunda kalmak istemiyorum. 125 an itibariyle bayide 95bin 12 taksit. Cok fark yoksa aralarinda 125 alayim diyorum. Gitmiyor alma diyen de var siz ne dersiniz
Merhaba. Yillardir pulsar kullanicisiyim. İlk defa 50 lik bi scooter aldim. Yolda kaldim. Calisiyor gazi da aliyor hic yurumuyor. Gitmiyor ne olmus olabilir garantisi devam ediyor mondial wing 50
Arkadaslar Benim pulsar duz yolda giderken vitesler cok zor gecmeye basladi sanki debriyaji sıkmiyom gibi cat cat zor geciyor. Durduk yere oldu duz yolda. Sonra durup bi baktim anlamadim. kalktim ikinci viteste ses yapmaya basladi. Yuruyor ama zor geciyor. İkinci viteste ise araba sanki geri...
Arkadaslar Bursa Turkiyenin 4ncü buyuk şehri. Ama bi istanbulun hasanpaşasina nedensahip degiliz? Boyle canimiz sıkıldiginda kask olur efendim mont olur, ne bileyim disk kilidinden lastige bakmak gezmek icin neden bi avm miz yok hala anlamis degilim. Acaba talep mi yok diyorum.o kadar motorcu...
Arkadaslar pulsarim iki saniye mars basiyor calismiyor. Tekrar bastigimda hic yok. Kontagi kapayip acinca tekrar mars basiyor ama o iki saniyede gine calismiyor. Normalde kontagi kapayip acmadan uzun basabilirdim yada ikinciye basabiliyordum simdi kesiyor calismiyor. Fikri olan var mi. Saygilar
Arkadaslar fren hortumunun ici saglam.herhangi bir sorunu da yok. Sadece disindaki lastik kismi catlak diye gecirmedi. Pulsar ns 200 on fren hortumu 1500tl alcak durum yok. Ne yapabilirim
Pulsar ns 200. Çalistirdim. Motor calisiyor ve vitesler geciyor lakin yurumuyor. Balatalar bitse isaret verir diyorlar hic kacirma yapmadi daha once. Nerede sikinti olabilir?