Pulsar çalişmama

Arkadaslar pulsarim iki saniye mars basiyor calismiyor. Tekrar bastigimda hic yok. Kontagi kapayip acinca tekrar mars basiyor ama o iki saniyede gine calismiyor. Normalde kontagi kapayip acmadan uzun basabilirdim yada ikinciye basabiliyordum simdi kesiyor calismiyor. Fikri olan var mi. Saygilar

Motosikleti
Yamaha XSR700
Arkadaslar pulsarim iki saniye mars basiyor calismiyor. Tekrar bastigimda hic yok. Kontagi kapayip acinca tekrar mars basiyor ama o iki saniyede gine calismiyor. Normalde kontagi kapayip acmadan uzun basabilirdim yada ikinciye basabiliyordum simdi kesiyor calismiyor. Fikri olan var mi. Saygilar

Akü bitmiş gibi duruyor.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Bilmedigim icin soruyorum ustam yanlis anlama aku bitse yavas cevirmez mi? Ya da daha once uzun uzun basan motor neden bir veya iki saniyede kesiyor olabilir

Benim çin malı scooterım aynı o şekilde oldu. Aküyü şarj ettirince düzeldi. 2 saniye kadar marşı çevirip kesiyordu, 2. Denemede ya çok yavaş çeviriyor, ya da hiç çevirmiyordu

Motor çalışıp ısınınca aynısı oluyor mu ? normale dönüyorsa eski akü ve soğuk nedeniyle bunu yaşıyorsun , havalar ısınıncada normale dönebilir ama o akü bir dahaki kışı çıkaramaz..

Pulsarda Aküde sorun olursa akü ışığı yanar . Vurdurup çalıştırınca çalışıyor mu ?

Motosikleti
D400
Akü başı oksitlenmis olabilir mi spreyle.
Benimki de saçma şeyler yapıyordu usta sprey sıktı düzeldi

Pulsarlar akülerinin zayıf ve kalitesiz olmalarıyla ünlüdür. Zaten zayıf olan akü soğuk havalarda daha da cenazeye dönüştüğü için marş basmak eziyete dönebilir. Eskiden 2. marşta saati de sıfırladığı için her gün saat ayarlardık. Garantiden değişim sağlansa da gelecek olan akü de aynı olacağı için tek çare cca değeri daha yüksek, kaliteli bir akü almak.

Benzer durumu ben de yaşadım İstanbul'da kar yağdığında ama benim ekran falan da gitti marş bastıktan sonra sıfır yiğit akü aldım meğer motorun bütün sorunu aküdenmiş geç marş alıyordu, marş basarken bazen marş motoru takılı kalıyordu.

Motosikleti
D400
Pulsarlar akülerinin zayıf ve kalitesiz olmalarıyla ünlüdür. Zaten zayıf olan akü soğuk havalarda daha da cenazeye dönüştüğü için marş basmak eziyete dönebilir. Eskiden 2. marşta saati de sıfırladığı için her gün saat ayarlardık. Garantiden değişim sağlansa da gelecek olan akü de aynı olacağı için tek çare cca değeri daha yüksek, kaliteli bir akü almak.

fabrikasyon akü 2016 model hala tek defada calısıyor :)

fabrikasyon akü 2016 model hala tek defada calısıyor :)
Sana denk gelmemiştir ya da motorla uzun yol yapıyorsan akü sürekli şarj oluyordur. Ben kendi başıma geleni ve forumda açılan sayısız pulsar akü konularında anlatılanı yazdım. Ben genelde evden işe, işten eve kullanıyordum ve mesafe 4-5 km filandı.
Ayrıca aynı marka akü arabada 6 ayda öldü yani akü dandik.

Motosikleti
D400
bana denk gelmemiş sanırım. hep 2-3 km kullanıyorum, uzun yol cok cok nadir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar