Superlight 125 ve 200 arasinda beriz fark var mi

Arkadaslar superlight alacam ama 200 un sifiri yok. Ayrica pesin para vermek zorunda kalmak istemiyorum. 125 an itibariyle bayide 95bin 12 taksit. Cok fark yoksa aralarinda 125 alayim diyorum. Gitmiyor alma diyen de var siz ne dersiniz

Motosikleti
Honda CBR500R
Motosiklet sürmeye yeni başlıyorsan 125'lik max 1 yıl idare eder. Daha sonrasında yetersiz kalmaya başlayacaktır, motosikletin ağırlığı motor hacmine göre fazla. Hız önemli değil, sakin gideyim, zorlamadan 80-90 km/h yeterli diyorsan daha uzun süre de kullanırsın. Artçılı kullanımlarda zorluyor. Malzeme kalitesi biraz yetersiz, sıfır aldığım halde 4-5 ayda paslanmalar başlamıştı fakat motor bloğunda sorun yaşayacağını sanmam. 100 bin km'yi aşmış Superlight'lar gördüm. Servisleri de iyi değil, eğer alırsan bildiğin bir ustaya götürmek daha iyi olur ya da bakımlarını kendin yaparsın. Onun haricinde bildiğim bir kroniği yok ya da bana denk gelmedi. Satarken piyasa altına vermen gerekiyor çünkü son zamanlarda çok fazla Superlight ilanı görmeye başladım.

Motosikleti
D400
sl200 güçsüz sl125 daha da güçsüz.
birisi enjeksiyon birisi karbüratör

Arkadaslar superlight alacam ama 200 un sifiri yok. Ayrica pesin para vermek zorunda kalmak istemiyorum. 125 an itibariyle bayide 95bin 12 taksit. Cok fark yoksa aralarinda 125 alayim diyorum. Gitmiyor alma diyen de var siz ne dersiniz
Bi 7 8 aydır superlight125 kullanıyorum tasarım olarak fenasal bir şey çok dikkat çekiyor, şehir içi sürüş olarak yeterli bence yüksek devirde güzel hızlanıyor tabi çok performans beklememek gerek. Yokuş çıkarken 2 kişi biraz zorluyor ama keçi gibi tırmanıyor. Düz yolda 80-90 rampa aşağı 100lerde gidiyorum. Uzun yol olarak saycaksak bahçelievlerden şile gitmiştim istanbul içi bayağı hor kullanarak sürüyorum ama hala beraberiz yani alıp 1 yıl feln güzelce kullanırsın ama sonrasında sıkacaktır.

Motosikleti
DOMİNAR 400
1 yıl kadar Superlight 200 kullandım.

Superlight 200 karbüratörlü 125liği enjeksiyonlu tek farkı o.
Makinanın şekli güzel bir al benisi hissediliyor yolda ama makine gitmiyor. Bomboş yol maks 80 90 hızlarda gidiyorsun ve bir yerden sonra sal beni diye bağırıyor. Yüksek devirlere çıksan titreşimi ayrı dert. Takım çantası yanında geziyordum sürekli vidaları gevşiyordu. loktayt falan da işe yaramadı bende. Geniş makine trafikte aralardan çok kaçamıyorsun trafikte çok kaldığın oluyor.

İmkanın varsa başka makine bak. Yoksa da bekle daha güzel bir şey al bence

Bende pulsar ns 200 vardi. Aslinda gidisinden filan memnundum. Fakat iki kez vites mili kirilip motor acildi cok masraf cikiyor. Sattim onu. Yasim da ilerledi artik bu tarza geceyim dedim. Yoksa yeni baslamadim veya ozellikle bu olsun diye bisey yok. Falcon freedom nasil ki

Motosikleti
DOMİNAR 400
Bende pulsar ns 200 vardi. Aslinda gidisinden filan memnundum. Fakat iki kez vites mili kirilip motor acildi cok masraf cikiyor. Sattim onu. Yasim da ilerledi artik bu tarza geceyim dedim. Yoksa yeni baslamadim veya ozellikle bu olsun diye bisey yok. Falcon freedom nasil ki
Falcon eski modelleri 250 cc idi Şimdi çıkardığı 277 cc olmuş. Farkı vites göstergesi var. Daha da detaylı bilmiyorum

Motosikleti
D400
Falcondan uzak durun.

şu an 250 bin tl altına düşük/yüksek cc binilebilir cruiser motor yok.

Nevada 250 olabilir, bende bakıyorum. Ama kronik bir kaç sorunu var. Halledilmişini alırsanız daha iyi olur. Abs fren sistemi de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar