Kuba superlight 125 mi yoksa RKS SRV 125 mi

Genel anlamda, Kuba Superlight 125 ve RKS SRV 125, her ikisi de 125 cc sınıfında popüler motosikletlerdir ve genellikle şehir içi kullanım için tercih edilirler. İşte her iki modelin genel özellikleri:

Kuba Superlight 125
  • Tasarım: Genellikle klasik ve retro bir tasarıma sahiptir, bu da onu tarz sahibi sürücüler için çekici kılar.
  • Konfor: Daha geniş ve rahat bir oturma pozisyonu sunar, bu da uzun sürüşlerde konfor sağlar.
  • Yakıt Verimliliği: Genellikle ekonomik bir yakıt tüketimine sahiptir.

RKS SRV 125
  • Tasarım: Daha modern ve sportif bir görünüme sahiptir, genç sürücüler arasında popülerdir.
  • Performans: Genellikle daha hafif ve çevik bir yapıya sahiptir, bu da şehir içi trafikte avantaj sağlar.
  • Fiyat: Genellikle uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkar.

Her iki model de kendi kategorilerinde iyi performans gösterir, ancak seçim yaparken kişisel tercihleriniz ve ihtiyaçlarınız belirleyici olacaktır. Tasarım, konfor, performans ve fiyat gibi faktörleri göz önünde bulundurarak karar verebilirsiniz.

Benim kişisel görüşüm: RKS markasından her zaman uzak dururum. Ayrıca Kuba Superlight 125 modeli gayet iyidir bu modeli tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Bana göre 125 olan modeli, 200cc olan modelinden de daha sorunsuzdur.

Bir SL125 sürücüsü olarak bazı konulara değinmek isterim. Genel olarak 125cc, cruiser için çok yetersiz kalıyor. Motorun ağırlığı fazla olduğundan dolayı rampalarda sorun yaşayabilirsin. Şahsen ben yaşadım. Parça kalitesinden memnun değilim şu an 2650km de motor fakat km göstergesi bozuldu, gidondaki vidalarda problem var, vites geçişlerinde de hiç memnun etmeyen bir ses geliyor. Bunlar her kullanıcıda olacak şeyler değil tabii ki ama bir sonraki motorum kesinlikle bir çin markası olmayacak. RKS srv 126 i bilmiyorum fakat srv250vs modelini ben almak ve kullanmak istiyordum. Fakat rks hakkında da iyi izlenimler yok. Umarım seni tatmin edebilecek bir motora sahip olursun.

Teswkkurler arkadaslar. Fiyatta da kuba 20bin gibi ucuz gidip yerinde inceledim. Fakat rks nin malzeme kalitesi bi tik daha iyi gibi. Motorlarin ikisi de iyi tarz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar