oguzhanx kullanıcısının son içeriği

1. O

Lastik Şikayeti

Yeni aldığım motosikletimin fabrika çıkış lastiklerini Mitas marka lastiklerle değiştirdim ama pişman oldum diyebilirim.Taktırdım baktım artcıyla binince dans ediyoruz resmen motorda ıslak zemini saymıyorum bile.Balansta sıkıntı vardır dedim şirin motora gittim sağolsunlar yardımcı oldular...
  2. O

Lastik önerisine ihtiyacım var

Merhaba, sıfır bir cr1s satın aldım şuan 260 km'de.Lastikler kuru zeminde bile çok kötü sağa sola atıyor kendini sert frenlerde... Boyutları; Arka: 110/80-17 Ön : 80/90-17 *Bütçem çok değil bu arada onu dikkate alırsanız sevinirim 500 tl civarı bir sete ancak verebilirim şuan
  3. O

Lisenin bahçesine motor park etme sorunsalı

Okulumun idarecileri sağolsun scooterım varken içeri bırakmak istediğim de kapının önüne bıraktırıyorlardı içeride 60 tane araç olup öğrencinin adım atacak yeri olmamasına rağmen.Bu konuda haklı mıyım değil miyim?Büyüklerim beni aydınlatırsa sevinicem.Böyle bir yasak var mıdır?
  4. O

150cc Scooterdan 150 cc vitesliye geçiş

Merhaba hepinize öncelikle iyi günler dilerim.5-6 ay 150 cc ile scooterla +5000km tecrübem oldu.İstanbulda yaşıyorum ve a1 ehliyetim var lise son öğrencisiyim.Motorla okula gidip geldim kuryelik yaptım vs. Ve yeni bir motosiklet almak istiyorum tamda sezona girmişken ve vitesli istiyorum bu...
  5. O

Avrupa Yakası Motosiklet Kiralama?

Yarın için iki gün süreyle motosiklet kiralamam gerek tercihen pcx istiyorum.Avcılarda oturuyorum.Bunları göze alarak bana bir öneride bulunabilir misiniz acaba?Teşekkürler.
  6. O

Mondial z-one 150 / Hero Thriller

Merhabalar,scooterdan sonra ilk vitesli motorumu alacağım şu aralar aklımda başlıktaki motor var ve hero thriller var.Günde yapacağım yol 30km okul ev arası olacak. Mondial'i yerin dibine sokanlar olsada yağını suyunu eksik etme götürür diyen tayfada var.Hero ise kalitesini ortaya koymuş fakat...
  7. O

Katil Var!

Merhaba ağabeylerim ,kardeşlerim ben 17 yaşında yeni motosiklet sahibi olmuş bir kardeşinizim.Forumada yeni katıldım.Bu sevda AEA sayesinde başladı;skytürkde program yaptığı vakitler.Sevdamız bir fakat ben binerken korkuyorum acaba bugün kim makas atacak yanımdan kim sıkıştıracak yada virajda...
  8. O

17 Yaşındayım.Başlangıç İçin Scooter ?

Öncelikle merhaba, 17 yaşında İstanbul'da lise öğrencisiyim.Barkın abinin programına denk gelerek başlayan bu 5 senelik motor özlemi bu yaz son bulacak umarım. 4000tl bütcem var ve bundan ehliyet ücretide çıkınca 2700 lira civarı bi rakam kalıyor.Gidip 2500 liralık bi motor ,200tl'ye de kask...

Yeni mesajlar