Lastik Şikayeti

Yeni aldığım motosikletimin fabrika çıkış lastiklerini Mitas marka lastiklerle değiştirdim ama pişman oldum diyebilirim.Taktırdım baktım artcıyla binince dans ediyoruz resmen motorda ıslak zemini saymıyorum bile.Balansta sıkıntı vardır dedim şirin motora gittim sağolsunlar yardımcı oldular balanstan yana sorun yok ama lastik yamuk üretilmiş çaplık oradan geliyormuş.Balansı yaptırdığım yerde Mitas ve Anlasda bu sıkıntının çok olduğunu söyledi.Şimdi onları iade etmek için uğraşıyorum bakalım.300-400 tl fark için bunlarla uğraşmaya canımızı tehlikeye atmaya hiç değmez.Bu markaya dikkat edin.Tekeriniz düz bassın

Çok acayip lastiğin yamuk olmasını ilk defa duyuyorum. Ben dahil bir çok kişi memnun kalmıştı mitaslardan, belli bir partide üretim hatası mı oldu acaba :cyclopsan

Lastiğin modeli nedir hangi motosiklete taktırdınız bilgi verirmisiniz

Merhabalar Mc50 ve Sportforce modellerinden son 1 senede 30 takıma yakın kullandık ekip olarak. İlk defa böyle bir şey duyuyorum. Satın aldığınız yer ile görüştünüz mu acaba

Yarın mt 09 için mitas alıcaktım herkes olumlu konusuyordu kafamı karıştırdınız

Mc25 aldım arka yüz 130 ön 100 cr1S modeline

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:32 ----------

Yazıştık, bugün gideceğim yüzyüze görüşmeye.Sonuçları buradan paylaşırım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:33 ----------

Yarın mt 09 için mitas alıcaktım herkes olumlu konusuyordu kafamı karıştırdınız
alacağınız ebatta sorun olacağını sanmıyorum belki bana hatalısı gelmiştir şans işte.Zaten balansa sokunca anlaşılıyor doğru mu değil mi.Bakın tabii yinede

Mitas çok kötü lastik, tü kaka diyelim de fiyatlar artmasın :) 3 farklı motorda kullandım hepside 600cc üstü çok şükür hep mutlu oldum aldığıma.

Dip Not: mitas Sport Force plus

Böyle olmasına sevindim genel yorumların , o zaman cenabetlik bende sanırım dediğim gibi 😂

benimde motorumda mitas mc50 var. motoru almadan önce aldığım arkadaş yeni değiştirdim demişti.

arka lastikte bariz yamukluk var. hatta ben yanlış anlamışımdır diye zincir dişli setini değiştirirken ustaya da incelettim. jant gayet düzgün, lastik yamuk dedi.

hatta yolda giderken gidon baya bir yalpalıyor. ben de lastikleri değiştireceğim.

Şu mitas sport forceler den mt 25 e taktıran? Biri de çıkıp desin arkaya 150 lik olanını taktırabilirsin sıkıntı olmaz diye

XJ6 için Metzeller ön aldık. Sürekli titreme hoplama
Hava balans jant disk derken sorun lastikte çıkmıştı.

Üretimde kalıpta sorun çıkabiliyor marka iyi kötü farketmiyor arkadaşlar.

Mitasın hadımköydeki yerine gittim yani aldığım yere,değişeceğini söylediler onlarda şaşırdı ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yamuk olabiliyor o da bizim gibi cünolara denk geliyor 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar