Oğuzhan10 kullanıcısının son içeriği

1. O

Park sorunu motoru bir yere sığdıramamak ?

Arkadaşlar kpss kursuna motorumla gidiyorum fakat bomboş park yeri var ama birisi geliyor niye araba gibi pak ettin kenara çeksene sonra kenara koyuyorum diğeri geliyor niye dibime kadar girdin git kaldırıma park et. Kaldırıma park ediyorum bu sefer yayalar şikayetçi oluyor. En sonunda birisi...
  2. O

Kadın motosikletçi taksici kaza sonrası tepkiler ? Video

Arkadaşlar videoyu daha önce gördünüz mü bilmiyorum ama ben görünce çok sinirlendim. Klasik taksici kaza yaptırıyor sonra motorcuyla birlikte kadın motorcuyu suçlu çıkartıyorlar. Üstüne birde kill switch yok ucuz motor tripleri tam bir traji komik video ortaya çıkıyor. Üstüne birde kaza...
  3. O

R25 Ipone esterli motor yağı ?

Arkadaşlar motosikletime serviste esterli Ipone R4000RS 10W50 4T Esterli Sentetik Motor Yağı konulmuş sizce bu yağ benim motosikletime uygun mu yoksa değiştirmeli miyim ? Esterli yağın diğer yağa göre farklılıkları nedir ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj...
  4. O

R25 bu havada hararet normal mi ?

Arkadaşlar radyatör hortumunu değiştirmeden önce hararet en fazla 3'ü buluyordu değiştirdikten sonra bu soğuk havalarda bile 5'i görüyor.5'i görünce fanı açıyor tekrar normal seviyeye dönüyor. İşin garip yani ben sıcak havalarda bile 4'ü zor görmüştüm zaten ben motoru agresif kullanan birisi...
  5. O

Ne yapmam gerekiyordu ?

Arkadaşlar dün yaşadığım olayda kendimi sorguladım acaba yanlış mı yaptım diye ama bir cevap bulamadım. Sorum şu siz bu tür olaylar karşısında ne tepki veriyorsunuz ? Olaya gelince : Dün akşam saatlerinde evime dönüyordum, sol şeritte ilerlerken bir doblo önüme kırdı kornaya bastım doğal olarak...
  6. O

Stomp Grip yararlı mı sizce ?

Arkadaşlar ayaklarımla motosikleti tam sıkamıyorum kayıyor yada psikolojik olarak unutuyorum. Bunu engellemek için stomp grip araştırıyorum ama acaba değer mi ? Tank slaper konusunda aea öneriyordu, faydalı olduğunu söyleyen var, çok faydası yok diyenler de var, açıkçası çok bir bilgi de...
  7. O

Motor açma sanki halk efsanesi gibi ? Video

Oğuz Kağanın doğar doğmaz kımız içip et yemesi nasıl bir halk anlatısıysa bu da benim için öyle. Youtube da videoyu izledikten sonra kaç gündür forumları araştırdım herkes farklı bir şey söylüyor. Hepsinin de kendine göre dediği doğru. Ben bu arkadaşın söylediğine katılamıyorum iyi yapılmış...
  8. O

Böyle giderse katil olabilirim ?

Arkadaşlar ben şimdiye kadar hep kurallara uyarak sürdüm motosikletimi, ilk önce mottoakademiden eğitimimi aldım sonra ekipmanımı fulledim. Abartı egzoz takmadım, kaldırımdan gitmedim ne bileyim hep efendiliğimi trafikte korumaya çalıştım. Ama benimde bir sabrımın sonu var. Son 1 aydır sanki...
  9. O

Yağmurdan sonra zincir temizliği gerekli mi ?

Arkadaşlar Antalya'dayım bir haftadır ve bir haftadır yağmur yağıyor. Yağmur yağınca ülkemizin yolları malum çamurlu, çukurlu zincirin arasına giden pisliklerden dolayı acaba tekrar zincir bakımı yapmam gerekli mi ? Zincirimi temizleyeli daha 400 km anca olmuştu. Ama zincir tarafında da çok...
  10. O

Yeni modellerin ampülünü eski modele takmak ?

Arkadaşlar bu yeni model 2019 r25'lerin ampüllerini çok iyi aydınlatıyor. Muhteşem olmuş falan diye çok övüyorlar. Bende diyorum ki bu 2019 ampülleri benim 2017 r25'e takabilir miyim ? Acaba servis böyle bir şey yapar mı ? Yedek parça getirebilir mi ? Aldım diyelim taksam bir sorun olur mu...
  11. O

Kadının motosikletime vurup kaçması ?

Arkadaşlar olay bugün öğle saatlerinde gerçekleşti. Arkadaşlarımla cafede otururken motosikletimi sokak lambasının yanına kaldırıma park ettim. Bir müddet sonra 45-50 yaşlarında kadının bebek arabasıyla motosikletimin yanından geçmeye çalıştığını gördüm. Yanında zaten engelli arabaları için eşik...
  12. O

Hava filtresine hava tutmak doğru mu ?

Arkadaşlar hava filtresine hava tutmak onun işlevini bozuyor diye duydum biraz araştırmadan sonra aea barkın abinin videoda aynı şeyi söylediğini gördüm. Beş bin bakımında temiz olan hava filtresine yamaha ustası hava tuttu şimdi buna ne gerek vardı anlamadım zaten temizdi acaba hava filtresine...
  13. O

Kasisi sonradan fark etmek ?

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2017 model r25 sahibi oldum :), ondan önce ybr125 tecrübem vardı ve motto akademiden eğitimimi tamamladıktan sonra motosikletimi aldım. Size sorum şu bir hafta önce düz bir yolda 60-65 ile giderken bir anda kasisi gördüm motto akademide ki hocam kasis...

Yeni mesajlar