Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Motorumun yağ ve 30.000 bakımını yaptırıcam bir yandan da zincir dişli değiştirilmesi gerekiyordu onu değiştiricem fakat internette 900 TL'ye de var 2.900 TL'ye de açıkçası hangisini seçeceğimi bilemedim. 900 TL olan SFR ve hemen kopar, bacağını götürür falan yorumları gördüm tedirgin oldum...
Aşağıya linki bırakıyorum alan kullanan memnun kalan var mıdır? Ne kadar verimli olur? Amacım instagrama reels içerikleri oluşturmak öyle yarım saat motovlog çekmek değil dostlar...
Merhaba arkadaşlar kısaca anlatayım. Motor düşük hızda ve devirdeyken atıyorum debriyaja basılı tutarken hafif hafif gaz verince sanki bir parça motora yetişmeye çalışır gibi tak tak tak tak ses geliyor taş vururmuş gibi. Krank diye çok korktum fakat net bilgim yok. Bazen yapıyor bunu bazen...
Merhaba arkadaşlar sorunu tam anlatmaya çalışacağım fakat yine de tam anlatamayabilirim bu yüzden kusura bakmayın.
1 saat kadar önce motoru sürerken birden sanki boşa almışım gibi devir sona attı motor tapagaz yaptı sonra vites değiştirip devam ettim. Bu olduktan yaklaşık birkaç dakika sonra...
Merhaba,
geçen birkaç yıl önce (2021 Aralık) zorunlu trafik sigortası RS200 motorum için 600 tl falandı. Şimdi yine RS200 aldım quick sigortadan fiyat aldım sitesine girip ve şok oldum 3.900 TL fiyat verdiler. Bu kadar zam mı gelmiş sigortaya ya.
https://hizliresim.com/eg8zmb6
biriyle konuşuyorum fiyat olarak 32.500 son yapabilirim diyor sizce makul mü alınır mı? Sıfırı duyduğum kadarıyla 38-39.5 civarıymış ama bazıları bayilerde yok diyor bazıları var diyor bazıları da 38.5 olsa bile sıfır alınca ek masraflar ödüyorsun diyor. Ek masraftan kasıtları ne kadar ki...
Makyaj, isim vs. komple çakmışlar. Bu gelecek motor hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Sıfır fiyatı: 45.900 TL
Motor: https://www.sahibinden.com/motosiklet-arora-mt-125
Linkteki spreyi burada motor parçaları satan bir dükkandan almıştım zincir yağlamak için bunu öneririm demişti. Üstünde Sıvı gres falan yazınca tereddütte kaldım. Zincirim oringli zincir bu ürün ile yağlanır mı sizce...
fiyatı uygun, 2014 model 50.000 küsür km'de, bakımları tam ve eksiksiz yapılmış bir R125 var. Sadece R125 olarak değerlendirmeyelim herhangi bir motor diye de düşünebilirsiniz bu km'lerde alınır mı?
Başlığa bakınca soru biraz saçma gelebilir fakat şöyle. 20.000 TL nakit param var üstüne koymayı bekleyip sıfır almak mı mantıklı yoksa şu özellikteki pulsarı mı?
0 fiyatı: 30.600
İkinci el: 2016 model - 42.000 KM - 18.000 TL.
2016 Model ve 18.250 KM'de, fiyatı 20.000 (pazarlık var). Kullanıcı bilgi paylaşımını okuduğum kadarıyla motorun kronik sorun olarak sargı yani statör yakma sorunu varmış çoğu kişi bu sorundan muzdaripmiş değiştirince düzeliyor mu bilmiyorum. Çocukla bugün konuştum ve o da motor durduğu yerde 5...
WD40 sıktım, motoru boşa alıp 5 dakika falan gaz verdim o kısmı ısıttım ama yok 1 milim dahi hareket etmiyor. Nasıl çıkarıcam ben bunu arkadaşlar yardım lütfen.