Arama sonuçlarınız

1. O

RS200 için zincir dişli seti önerisi

Motorumun yağ ve 30.000 bakımını yaptırıcam bir yandan da zincir dişli değiştirilmesi gerekiyordu onu değiştiricem fakat internette 900 TL'ye de var 2.900 TL'ye de açıkçası hangisini seçeceğimi bilemedim. 900 TL olan SFR ve hemen kopar, bacağını götürür falan yorumları gördüm tedirgin oldum...
  2. O

Kask için telefon tutucu kullanan var mı?

Aşağıya linki bırakıyorum alan kullanan memnun kalan var mıdır? Ne kadar verimli olur? Amacım instagrama reels içerikleri oluşturmak öyle yarım saat motovlog çekmek değil dostlar...
  3. O

RS200 düşük devirde tak tak sesi

Merhaba arkadaşlar kısaca anlatayım. Motor düşük hızda ve devirdeyken atıyorum debriyaja basılı tutarken hafif hafif gaz verince sanki bir parça motora yetişmeye çalışır gibi tak tak tak tak ses geliyor taş vururmuş gibi. Krank diye çok korktum fakat net bilgim yok. Bazen yapıyor bunu bazen...
  4. O

RS200 bir anda çekişi düştü

Merhaba arkadaşlar sorunu tam anlatmaya çalışacağım fakat yine de tam anlatamayabilirim bu yüzden kusura bakmayın. 1 saat kadar önce motoru sürerken birden sanki boşa almışım gibi devir sona attı motor tapagaz yaptı sonra vites değiştirip devam ettim. Bu olduktan yaklaşık birkaç dakika sonra...
  5. O

Zorunlu Trafik Sigortası Pahalılığı

Merhaba, geçen birkaç yıl önce (2021 Aralık) zorunlu trafik sigortası RS200 motorum için 600 tl falandı. Şimdi yine RS200 aldım quick sigortadan fiyat aldım sitesine girip ve şok oldum 3.900 TL fiyat verdiler. Bu kadar zam mı gelmiş sigortaya ya. https://hizliresim.com/eg8zmb6
  6. O

2019 model 16.000'de Drift L Kaça alınır

biriyle konuşuyorum fiyat olarak 32.500 son yapabilirim diyor sizce makul mü alınır mı? Sıfırı duyduğum kadarıyla 38-39.5 civarıymış ama bazıları bayilerde yok diyor bazıları var diyor bazıları da 38.5 olsa bile sıfır alınca ek masraflar ödüyorsun diyor. Ek masraftan kasıtları ne kadar ki...
  7. O

Arora MT-125 hakkındaki düşünceleriniz

Makyaj, isim vs. komple çakmışlar. Bu gelecek motor hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Sıfır fiyatı: 45.900 TL Motor: https://www.sahibinden.com/motosiklet-arora-mt-125
  8. O

Winkel WW3000 ile zincir yağlanır mı?

Linkteki spreyi burada motor parçaları satan bir dükkandan almıştım zincir yağlamak için bunu öneririm demişti. Üstünde Sıvı gres falan yazınca tereddütte kaldım. Zincirim oringli zincir bu ürün ile yağlanır mı sizce...
  9. O

Rektifiye görmüş motor alınır mı oradan kaçılır mı?

Rektifiye benim bildiğim temiz, sıfır motor yapmak demek. Sizce alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-bajaj-pulsar-rs-200-2016-abs-951897562/detay
  10. O

Bakımı düzenli yapılmış yüksek km motor alınır mı?

fiyatı uygun, 2014 model 50.000 küsür km'de, bakımları tam ve eksiksiz yapılmış bir R125 var. Sadece R125 olarak değerlendirmeyelim herhangi bir motor diye de düşünebilirsiniz bu km'lerde alınır mı?
  11. O

Sıfır NS 200 mü İkinci el NS 200 mü?

Başlığa bakınca soru biraz saçma gelebilir fakat şöyle. 20.000 TL nakit param var üstüne koymayı bekleyip sıfır almak mı mantıklı yoksa şu özellikteki pulsarı mı? 0 fiyatı: 30.600 İkinci el: 2016 model - 42.000 KM - 18.000 TL.
  12. O

Benelli TNT 25 Alınır mı ?

2016 Model ve 18.250 KM'de, fiyatı 20.000 (pazarlık var). Kullanıcı bilgi paylaşımını okuduğum kadarıyla motorun kronik sorun olarak sargı yani statör yakma sorunu varmış çoğu kişi bu sorundan muzdaripmiş değiştirince düzeliyor mu bilmiyorum. Çocukla bugün konuştum ve o da motor durduğu yerde 5...
  13. O

Oksijen sensörünü çıkaramıyorum

WD40 sıktım, motoru boşa alıp 5 dakika falan gaz verdim o kısmı ısıttım ama yok 1 milim dahi hareket etmiyor. Nasıl çıkarıcam ben bunu arkadaşlar yardım lütfen.
  14. O

250NK'lar neden düşük km'de satılıyor?

İlanların çoğu 2-4k km arası. Forumda Motobiyografi isimli arkadaşımız 250NK kullanıyor onun yorumlarını da merak ediyorum.
  15. O

150NK Hararet ve Tekleme Sorunu

Arkadaşlar merhaba konuyu uzatmadan lafa gireyim motoru sürerken geçen gün arıza ışığı yanıp teklemeye başlamıştı hararet dişi 4-5 civarıydı hararet yapmıştır dedim gittim antifiriz aldım sanayide komple değiştirdik şimdi 5 diş olunca fan açıp 3 e düşüyor fakat tekleme sorunu düzelmedi bunun...
  16. O

150NK için Yağ Seçimi

Arkadaşlar merhaba ben Kasım ayında 150NK almıştım aldığım gibi yağını değiştirdim (29.000 kmde idi) ve ustam Repsol 10w30 Full sentetik yağını kullandı iki şişe açtığı için bir tanesine 800 ml falan bende kaldı hala duruyor. 150NK grubunda bu yağ için çok kötü diyenler vardı o zamanlar benim de...
  17. O

UNiversal Ayna Motoruma Uyar Mı?

CFmoto 150NK sahibiyim bir tane 150NK yedek parça satan yeri aradım aynalar mm cinsinden 10mm dedi orjinal tek aynası 100 TL. Bunun yerine linkini vereceğim aynadan alsam motoruma uyar mı mantıken uyması lazım 10mm yazıyor onda da...
  18. O

Universal Plakalık Diye Bir Şey Var mı ?

Arkadaşlar şöyle bir sorunum var. Şuan şehir dışındayım yaklaşık 2 haftadır ve 2 gün önce motorumun vizesi geldi. Motorum CfMoto 150NK ve aldığımda katlanır plakalıydı. Katlanır plaka bildiğim kadarıyla vizeden geçmiyor ve ben de normal plakaya döndüreceğim ama şöyle sorunum var. Motorun...
  19. O

150NK için renkli manet önerisi

Merhaba abiler, dostlar. 150nk motorum için renkli manet arıyorum fakat hangi motorun manetleri uygun olur bilmiyorum. Linkteki MT-25 manetleri uygun olur mu acaba? https://urun.n11.com/modifiye-urunler/yamaha-r25-mt-25-renkli-spor-kisa-manet-seti-a-kalite-P443014921
  20. O

Sağır motor açılır mı ?

Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 ay önce 150nk aldım fakat son hızı 96 yani bariz bir sorunu var ustaya daha götüremedim şehir dışında kaldım 2 ay falan yeni geldim eğer sorun rodajının düzgün yapılmaması ise yani motor sağırsa bunu düzeltmenin imkanı var mıdır yoksa yapacak hiçbir müdahale yok...

Yeni mesajlar