O kadar şeyi değiştirip, eğik koruma takozunun düzeltilmemesi, hadi onu geçtim " kötü görüntüyü yok etmek adına " (ki bu satıcı belli ki görüntüye önem veren biri) yerinden çıkarılmamış olması bana ilginç geldi, " yoksa oradan çıkamıyor mu ? " diyesi geliyor insanın .. bir de o takoz motor bloğuna bağlıysa .. gel de rahat uyu ..
Ben de şahsen genelde kazalı motosiklet alırım hatta mümkünse tramer kaydı olanlara bakarım ama tek şartla .. SERVİSTE orijinal parçaları ile "bütün hasar gören yerlerin" değiştirilmiş olması gerekli .. bu belki sana bir referans olabilir, hatta bana göre bir kazaya karışıp SERVİSTE sıfır amortisör, jant, hatta kafa demiri değişmiş olan motosiklet daha mantıklı ...
Bol şans ama fiyata aldanma, üzerine 5 - 10 koyup kafanı daha rahatlatacak bir şey bakabilirsin " 5 - 10 koyacak durumum yok " dersen de .. dostum gerçekçi ol, sen de kaza yapabilirsin, bunun bakımı var, günü gelir lastiği var zinciri var ... o para kenarda hep olmalı zaten .. ne demişler ? " paran varken aldığın mal, senin için en ucuz maldır " ...
Niyetim de akıl vermek değil, bir ağabey/kardeş tavsiyesi, yaşanmışlıklar silsilesinin özeti gibi düşünebilirsin ...
Not ; Bir de dikkat ettim, motosikletin arkadan fotoğrafı yok, niyetliysen onu da iste .. kuyruk kolay yamuluyor çünkü .. ama özellikle üstten çekilen fotoğrafta sol koruma takozuna bak ..