150NK için renkli manet önerisi

Takarsın. İnce gelirse de bi pul koyarsın oynamaması için, düz durur. Taktıktan sonra da WD40 sık içerisine güzelce çalışsın.

Son düzenleme:
Takarsın. İnce gelirse de bi pul koyarsın oynamaması için, düz durur. Taktıktan sonra da WD40 sık içerisine güzelce çalışsın.

Cevabınız için sağolun hocam ya emin olamadım uyar mı uymaz mı diye. Aliexpresste gırla var 150nk manetleri ama 30 günden fazla kargo bekleniyor bu uyumlu olur mu bilemedim. Siz uyumlu olur demişsiniz garanti olsun diye bir de satıcıya soralım bakalım bilgisi var mı.

МОТОRCU;4613803' Alıntı:
Orjinal 150 NK bulamazsın gibi geliyor. Ama aşağıdakiler var. İnternet üzerinden satışta tartışmasız iade hakkın olduğu için alıp, deneyip iade edebilirsin. Muhtemel uyumlular aşağıdakiler:
Mt-25 maneti : 200 TL
cbf-150 spor manet : 185 TL
Teşekkür ederim n11 deki mt-25 maneti satan satıcıya sordum uymaz dedi yalnız. Tek çare aliexpress kaldı gibi :D benim istediğim zaten orjinal olup olmaması değil turkuaz veya mavi renkte manet alıp motorun rengine uydurmaktı.

Cevabınız için sağolun hocam ya emin olamadım uyar mı uymaz mı diye. Aliexpresste gırla var 150nk manetleri ama 30 günden fazla kargo bekleniyor bu uyumlu olur mu bilemedim. Siz uyumlu olur demişsiniz garanti olsun diye bir de satıcıya soralım bakalım bilgisi var mı.

Kargolar artık 10-15 günde geliyor. Sadeve Aliexpress standart sshipping olmasına dikkat edin.

Merhaba, 150 nk sahibi idim. Çok benzer manetlerden almıştım (çok benzer dememdeki sebep şu, bağlantı kısımları linktekiyle çok benzer, aldığım modelde sıkma yerlerinin uzunluğu da istediğiniz gibi çekerek ayarlanabiliyordu uzatılıp kısaltılabiliyordu), ancak manetler oturmadı ve alt kısımlarını yerleştirmek için tıraşlamamız gerekmişti. İnternetten almadım o yüzden model gösteremiyorum, motor ustam aksesuar satıyordu onun elinde vardı oradan taktırmıştım.
Böyle bir şey ile karşılaşma ihtimaliniz de olabilir, bilginiz olması açısından bilgi vermek istedim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oto boya basan yerlere gidip motorunuza göre boya bastırın manetleri söküp boyayın, daha ucuza gelir hem tam aynı renk olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar