nurol kullanıcısının son içeriği

1. N

aldım rks yi hayatı unuttum hep geziyorum :)

bundan önce kanuni racer 200 yuki golf fok 150 mh 125 drift cb 125 150 hs kullandım kendi motorlarım hep bişeyler oldu biyerlere giderken hep terettüt racerı sattım bi pazar kalktım hava güzeldi gezicek motor yoktu kalktım bağcılardan maltepeye sıfır rks titanic 150 almaya gittim aldğım günden...
  2. N

artık birini yakalarsam gerçekten öldürmeden bırakmıyıcam

pazar günü şirinevler tarafında dereyolunda o sıkışık tarfikte kafa granajı beyaz depo ve kuyruk siyah olan bi cbr 125 yada 250 yeni kasa cıktı ara sokaktan apaci gibi bişey kafada kask yok plaka yok plaka delikleri var açık egzoz var üzerinde peşinden gittim ama nereye ytişiyosun adamın...
  3. N

motorda hız arttırmak

s.a abilerim rks titanic 150 kullanıcısıyım max hızı 115.iridyum buji buji kablosu güçlendirilmiş bobin zincir dişili oynasam hızı arttıra bilirmiyim bide püskürtmeli karbratör duydum ve bu parçaları ist da nerden tehmin edebilrim
  4. N

YBR 250 SİYAH 34 FF 58 66

motor arnavutköy de ormanda bulunmuştur cbf 150 tuning sayfasında paylaşım yapılmıştır bi adette siyah cbf 150 bulunmuştur faceden siteye üye olup bakabilirsiniz ybr 250 için irtibat nosu: 5353043147 Kadir Aydoğdu
  5. N

YAMAHA FAZER MAVİ GRİ ÇALINTI

FAZERİN HANGİ MODELİ BİLMİYORUM ESKİ KASA AMA MOTOR MAVİ GRİ YENİ BOSNA BAHÇELİEVLERDE İKİ TANE APAÇİ KULLANIYO BİTANESİ DURDUĞU YERDE BİLE KASK MASKEYLE OTURUYO DEPO KAPAĞINI EV ANAHTARIYLA AÇTIĞINI GÖRDÜM PLAKASI YOK AMA PLAKALIKTA PLAKA DELİĞİ VAR O İNSANLAR KESİNLİKLE O MOTORU KULLANAMAZ
  6. N

racer 200 s imi satıyorum

mrhb abilerim kardeşlerim bu konuyu burda açmak doğru olurmu bilmiyorum.kanuni racer 200 s marka 2006 marka motosikletimi satıyorum.takas düşünebilirim sahibinde sitesinin linkini yorum atıcam ilan yayına bi girsinde 1.450 tl istiyorum
  7. N

cbr 125 r alıyımmı?

mrh abilerim kardeşlerim honda cbr 125r var bi tane motorcu komple yeni motor yapıyo repsol granajlı motor temiz granajları fln muaynesi yaptırıp motorunu yapıp 3.000 liraya vericek ne dersiiz ve ya başka motor önerisi olan
  8. N

milletin anası babası 600 cc 1000 cc makine alıyo bizimkiler mobilet almıyo :)))

milletin ne güzel annesi babası varya 600 cc 1000 cc makinalar aldırıyo 17 yaşındaki çoçuğuna bizimkiler mobilet bile almıyo ;) şahsen ben istanbulda hiç 17 yaşında 1000 rr 600 r kullananan görmedim burdakiler 125 cc scooteri bulsa sevinçten göbek atıyo :)))))
  9. N

motosikleti seven bi sevgili ve karşı çıkmayan bi aile

motosikleti seven aile olayı tm da yine seveler vr genellikle babalar fazla arşı çıkmıyo.ama motosikleti seven bi kız yokmu ya varsada çok nadir %10 gibi rakamı seviyo
  10. N

Kafamda 5 dikiş var sol ayağımda ağrı ama yarın yine motor üstündeyim :)

ARKADAŞLARIM ABİLERİM SALI GÜNÜ GEÇİRDİĞİM TRAFİK KAZASI SONUCU KAFMDA 5 DİKİŞ VAR SOL AYAĞIM ACIYO AMA YARIN YİNE MOTOSİKLET ÜSTÜNDE OLUCAĞIM .BUSEFER EKİPMANLI OLARAK TABİKİ
  11. N

İstanbul Avrupa yakasına Bağcılara seyyar motorcu açıyorum :))

MESLEĞİM ARABA TAMİRCİSİYİM BİZİM BU CİVARDAKİ MOTORCULARIN YARISINDAN DAHA ÇOK MOTOR TAMİRİ BAKIMI KONUSUNDA KENDİME GÜVENİM BİLGİM VAR.MOTORUNUN BAKIMI YAPTIRMAK İSTİYEN SIKINTISI OLAN MOTORCUSUNDAN MEMNUN OLMAYAN VARSA GELSİN BANA ABİ YARDIMCI OLURUM :)
  12. N

Kaportacı,mekanikçi ve elektrikçinin toplamış olduğu racer 200

MOTORUN FOTOĞRAFLARINI ATAMADIM FACE LİNKİNDEN BAKABİLİRSİNİZ AKLINIZDA ŞU OLSA GÜZEL OLUR DİYİCEĞİNİZ ŞEYLER VARSA YARDIMLARINIZ BEKLİYORUM. https://www.facebook.com/kucuk.canavar.1/media_set?set=a.686034208147675.1073741831.100002233052209&type=3
  13. N

Motor aşkı ve karşımızda çıkan engeller nelerdir ?

ben 17 yaşındayım motor kullanmaya 14 yaşımda fln başladım ailemden hiç kimse motor kullanmamı istemiyo mahallenin sucusunun bozuk motorlarını kullanana kullana motorlar hakındada çok fazla bilgim oldu salı günü ölümden döndüm diyebilirim ilk kazam olmuştu tabi ama o ilk bindiğim zaman frenleri...
  14. N

kanuni racer 200 toplama

öncelikle merhaba forumda benden büyük abilerim olduğunu biliyorum 17 yaşındayım daha 1 hafta önce arkadaşım 2006 model bi kanuni racer 200 aldı çalışmıyodu aldığı zaman hatta 3 motorcuya gitti kimse adam olmaz olmaz dedi motor için aldığı kişinin bi arkadaşı tamirciymiş geldi motoru çalışır...