Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar sımdıden herkeze slmlar..bugun oglen gıdıyordum motor bırden durdu pat dıe bı ses geldı.neyse kayıstan koptu zannetım ama kayıs saglam marş donuyor ama motor calısmıor..ateslemesıne baktım elektrık var ama calısmıor motor bıde bujı patladıysa bunu yaparmı ustaya sordum debrıyajın orda...
arkaşlar speedfıght 2 ım var bılmeyen klmadı heralde :P:mrgreen:
sımdı motora nasıl hava ayarı yapıcaz bunu bılen anlatabılırmı artık tamircilere para vermiyoruz.Hakkıyla yapsalar helal olsun ama yapmıyorlar bi anlatırsanız iyi olr
arkadaşlar motorumu rektefe ettık motoru 40 dan fazla gecmıorum sızce kac gun boyle gıdeyım yada onceden rektefeyeye gırıp ıı performans alan var mı yanı kacla gıtmem lazım..
speedfıght2 motorum
arkadaşlar speedfıght2 m var ve pıston ve sılındır alıcam 150 cc ye cıkarmayı dusunuorum bu konuda yardımcı olurmusunuz ne marka ne alayım onercegınız ne var fıyatlar neler....yardım edersenız sevınırım.... karbıratoru deıstırcekmıyız gerek var mı yanı bunlarda yardım beklıyorum
arkadaşlar motorun arkasını kapattırcam ama sabıl deıl vıdalı yapcam şekıl bakımından ne yapsak elınızde yapmıs olan varsa bı resım cekıp gonderebılır mı.
ayrıca plastıge nıkelaj olur mu bırı dedı ama ınanamadım sorum dedım ya bızı yedı adam yada dogru :D
arkadaslar mootrun pıston ve sılındırı deiştircem 2 t speedfıght2 125 lık veya 150 lık yapmak ıstıorum ne onerıyorsunuz ve nelervar fıyat nedır bunlarda yardımcı olursanız ıı olur sımdıden tesekkurler
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben Speedfıght 2 aldım ama kalkısında sorun var kayıs yenı deıstı orjınal pejo taktırdım ama cok yavas kalkıyor bagaları ıyı durumda bı sorun yok..bujı deıstırdım bılıorsnuz buna ırıdyum olmuyor orjınal bujı taktım.debrıyajda sorun yok ama kalkıs cook yavas mucur...