150 CC silindir ve piston spedfıgth

arkadaşlar speedfıght2 m var ve pıston ve sılındır alıcam 150 cc ye cıkarmayı dusunuorum bu konuda yardımcı olurmusunuz ne marka ne alayım onercegınız ne var fıyatlar neler....yardım edersenız sevınırım.... karbıratoru deıstırcekmıyız gerek var mı yanı bunlarda yardım beklıyorum

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
türkiyedey sen allah kolaylık versin bulman çok zor malossi türkiyeye paça getirmiyo sağdan solda tanıdıkla getirenler hariç daha öyle bi kültür ülkemizde oturmadığı için pazar payıda yok ayrıca silindir hacmi büyütünce kalbülatör numarası büyümesi lazım yani kalbülatörde değişecek:cat: tabi bulursan

arkadaslar getırttırebılcegım yer bı yardımcı olun bu arada subap ayarını yaptırcam da degerlerı falan var mı hıc

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Numlocks,bu iş okadar basit değil örnek silindirin çapı 6 cm, 6.5 cm yapıcaksın gömlekden 0.5 cm almak zorundasın,gömlek et kalınlığı buna uygunmu,krank kolu et kalınlığı önceki 6 cm.ye göre 6.5cm yapıcaksın güç ve tork artacak bunu kaldırırmı benzin akışı artacak karburatörün buna uygunmu bunların hepsini yapacak maddi durumun varmı ve iyi bir ustan varmı bunun maliyeti en az 500 ytl bunlara hazırlıklı ol

arkadaslar getırttırebılcegım yer bı yardımcı olun bu arada subap ayarını yaptırcam da degerlerı falan var mı hıc

speedfight 2 zamanlıdır subap ayarı falan yoktur bu makinada :cat:
150 cc olmaz ayrıca o kadar geniş bir gömlek bulamazsın bence sen yeni pison sekman al vede silindiri omlamaya ver yeterli..
Performans kitlerini ise GKN nickli arkadaşa sor o bilir :p

GKN

:mrgreen::mrgreen::p
speedfight 2 zamanlıdır subap ayarı falan yoktur bu makinada :cat:
150 cc olmaz ayrıca o kadar geniş bir gömlek bulamazsın bence sen yeni pison sekman al vede silindiri omlamaya ver yeterli..
Performans kitlerini ise GKN nickli arkadaşa sor o bilir :p

emrahında dediği gibi 150 cc mümkün deil, tornada pim yaptırrısan kola göre s115 in pistonu etekleri kesilince silindire sığıyor, fakar inceldiğinden sebep kısa ömürlü oluyor
bunun sebebi ise hararet
motor zate nhava soğutmalı

zannediyorum motor lar konusunda çok bilgili değilsin, eğer samimi tanıdığın ii bi usta yoksa kimseye sorma bile, verdiğin paralarla kalırsın
he diyorsanki param bol, speedfigh hastasıyım, deli gibi doldurucam
ebay dan silindir piston üstkapak
varyatör kayış debriyaj bilya seti
performans filtre getirt
yükle motoruna, güzelde bi çift lastik al
deli gibi gazla:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen::mrgreen::p

emrahında dediği gibi 150 cc mümkün deil, tornada pim yaptırrısan kola göre s115 in pistonu etekleri kesilince silindire sığıyor, fakar inceldiğinden sebep kısa ömürlü oluyor
bunun sebebi ise hararet
motor zate nhava soğutmalı

zannediyorum motor lar konusunda çok bilgili değilsin, eğer samimi tanıdığın ii bi usta yoksa kimseye sorma bile, verdiğin paralarla kalırsın
he diyorsanki param bol, speedfigh hastasıyım, deli gibi doldurucam
ebay dan silindir piston üstkapak
varyatör kayış debriyaj bilya seti
performans filtre getirt
yükle motoruna, güzelde bi çift lastik al
deli gibi gazla:)

+ 10 000 doğru söze ne hacet ustam ver elini öpeyim..:rendeer:

çağatay motorla fazla oynama yapıyorsan malossi 120cc kit getirt onu taktır motoruna..:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
2 zamanlıda en güzel şey subab egzantrik mili zinciri olmaması zaten :queen:

selamlar,bende speedfight2 kullanıcısıyım geçen yaz motorun silindiri krank kolu değişti rektifiye yapıldı.motorla 60-70i geçtiğimde stop ediyo ve hemen çalışmıyo mtrun sesindede değişiklik oluyor.usta açıldığında sorun ortadan kalkar dedi ama 3000 km yaptım mtr biraz düzeldi sadece.mesela yokuş çıkarken gazı sonuna kadar açım bi sorun yok ama yokuş aşağı giderken yarım gazla bile gitsem mtr biraz hızlandığında yine aynı sorunu veriyo.ne yapmalıyım yrdmcı olabilirseniz sevinirim...

selamlar,bende speedfight2 kullanıcısıyım geçen yaz motorun silindiri krank kolu değişti rektifiye yapıldı.motorla 60-70i geçtiğimde stop ediyo ve hemen çalışmıyo mtrun sesindede değişiklik oluyor.usta açıldığında sorun ortadan kalkar dedi ama 3000 km yaptım mtr biraz düzeldi sadece.mesela yokuş çıkarken gazı sonuna kadar açım bi sorun yok ama yokuş aşağı giderken yarım gazla bile gitsem mtr biraz hızlandığında yine aynı sorunu veriyo.ne yapmalıyım yrdmcı olabilirseniz sevinirim...

bence ateşlemedendir. yani eğer çıkarken değil de inerken yapıyorsa ve hızlanınca yapıyorsa bu artık ateşleme geç geç kaldığından olabilir bunun içinde avans ayarına bakmak lazım gelir. bu arada o motor hakkında hiçbir fikrim yok genel konuşuyorum. eğer cdi ateşleme varsa onun tetkleyicisinin konumu biraz kaymıştır bakmak lazı gelir.

benim motor eski hızını kaybetti neden böyle oldu ki acaba kanuni breton 125 cc lik motorr eskı hızı yok artık 3 aylık daha

slm speed fight kayıs ölcüsünü yada kayıs numarasınıbilen arkadasımız varmı acaba? en kayıs honda aktivanın ama olmuyor sonucta orjinal kayıs istiyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar