nono123 kullanıcısının son içeriği

1. N

karbıratör ayarı yardım

selam arkadaşlar motorsikletimin karbıratör ayarını nasıl yapmalıyım hava ayar vidası ve rölent vidasının ayarlarını verebilirmisiniz kaç tur çevirmeliyim bana yardımcı olabilirmisiniz?bu ayar motor soğukkenmi yapılır yoksa sicakkenmi?
  2. N

piston nasıl takılır?

selam arkadaşlar piston nasıl takılır? pistonun bir yönü varmı?
  3. N

mondial mct250 satılık!!!

selam arkadaşlar Mondial 250 MCT Motor : Çift Silindir, 4 Zamanlı Silindir Hacmi : 250cc şanzıman:5 vites fiyatı :2.000 satıyorum arkadaşlar tel:05445105268 not: pazarlık payı yoktur http://img146.imagevenue.com/img.php?image=478169859_10072011005_122_466lo.jpg...
  4. N

yamaha crypton...

selam arkadaşlar yamaha crypton t110 motorum düz bir yolda giderken motor 80 den yukarı çıkmıyor sebebi nedir arkadaşlar bide bujiyi sürekli değiştiriyorum değiştirdiğim haldede 80 den yukarı çıkmıyor
  5. N

yamaha crypton 110 arka tekerlik

selam arkadaşlar motorumla alakalı bir sorun vr galiba arkadaşlar motoru 1. vitese attığımda motoru gaz verdiğim anda arka tekerlikten tak tak diye sesler geliyor o tak tak sesi yapması normalmi bu sesin takozlarla alakası olabilirmi?
  6. N

yamaha crhpton 110 luk motoru nasıl açabilirim

selam arkadaşlar motorum daha yeni sayılır arkadaşlar motorum 899 km yaptı ama motor hala sağır gibi motoru nasıl açabilirim ve nasıl kullanmalıyım?
  7. N

mobillet süper 52 çok titriyo ve bazı sorunlarım var

selam arkadaşlar; ilk önce meraba arkadaşlar motorum mobillet süper 52 profil resimdeki görülen motor arkadaşlar motorum şöyle sorunları var abiler motorum çok titriyo ama hızlı giderken hiç tiremiyo bir yerde yavaşladığımda mobillet kadrosu çok titriyo bunun sorunu ne olabilir arkadaşlar...
  8. N

mobillet süper 51 sorunlarım var

selam arkadaşlar; arkadaşlar avans ayarı yaptım doğrumu bilmiyorum bilgi verirseniz iyi olur ondan sonra rotor kapağını kapattım vidasını iyice sıkıştırdıktan sonra kabloyo bujiye taktım kıvılcım çıkarıyo karbıratör boğazı büyük karbıratörün kendisi çok küçük motoru çalıştırdığım da motor...
  9. N

mondial 125 uag hangi egzozu takabilirim

selam arkadaşlar; mondial 125 uag nin kötü ses sorununu önlemek için yamaha yada R6 egzozu takıla bilirmi? taktığımızda aynı yamaha ve R6 gibi ses çıkartırmı?arkadaşlar
  10. N

mondial 125 uag devir sorunu

selam arkadaşlar; benim arkadaşımın mondial 125 uag motor kullanıyor ve şu sıkıntısı var motor soğukken gazı aniden veriyor ve devir verdiğim gaza oranla yükselmiyor bunun nedeni ne olabilir
  11. N

mondial 125 uag sorunlar

selam arkadaşlar; benim arkadaş var ve mondial 125 uag kullanıyor ve şu sıkıntıları var motorla belli bir süre hız yaptıktan sonra (100-110 arası) bir yerde durduğunda motor kendiliğinden stop ediyor bunun nedeni ne olabilir arkadaşlar
  12. N

carbıratör meme ince ayar yardım

selam arkadaşlar; benim mobilyette süper 52 ama carbıratör çok benzin yiyor bunun carbıratör memesiyle alakası olabilirmi yada meme vidasını cok sıkmak yada yarıya kadar gevşetmek bununla alakası olabilirmi meme yi ne kadar sıkmalıyım yada ne kadar gevşetmeliyim lütfen ince ayar istiyorum yardım!!!
  13. N

mobilyette süper 52 yüksek devirde tıkanıyor yardım

mobilytte süper 52 abi benim motoru çalıştırdığmda biraz ısınmasını bekliyorum fakat gaza sonuna kadar yüklendiğimde tıkanıyor karbıratör daha yeni sayılır memeleri söktüm tıkanıklık yok yerine tekrar taktım motorumu tekrar çalıştırdığımda aynı sorunu tekrar yaptı lütfen yardımmm

Yeni mesajlar