NoMotorNoCry kullanıcısının son içeriği

1. NoMotorNoCry

Hayretler içerisinde bırakan bir deney daha....

Soğuk bir Ocak sabahı, bir adam Washington DC’de bir metro istasyonunda, kemanla 45 dakika boyunca 6 farklı Bach eseri çalar. Bu süre icinde, çoğu işe yetişme telaşındaki yaklaşık bin kişi kemancinin önünden geçip, gider. Kemancı çalmaya basladiktan ancak üç dakika kadar sonra, ilk kez orta...
  2. NoMotorNoCry

Bu neyin protestosu?Sokak röportajı...

İşte bi türlü anlaşılamayan , bu neyin protestosudur denilen bu olayı protestoculara sormuşlar.Ama ben yine bişey anlamadım.Bu neyin protestosu?Anlayan anlatsın lütfen :
  3. NoMotorNoCry

Bizim kuzen Popstar Bora Rekorlarla finale gidiyor...

Arkadaşlar eşimin kuzeni Bora son 3 haftadır birinciliği kimseye kaptırmıyor.Geçen hafta oyların %36'sını alarak bir rekora da imza atmayı başardı.Yarışmanın bitmesine 3 hafta gibi bişey kaldı.Bülent Ersoy yarışmanın kazananı şimdiden belli diyerek Bora'yı gösterse de inşallah bir sürpriz...
  4. NoMotorNoCry

Arabalarda bulunan gizli cihaz

Bunu Biliyor muydunuz?
  5. NoMotorNoCry

Bugüne kadar sahip olduğunuz motorlar ve kısaca fikirleriniz ve idealinizdeki moto...

Evet arkadaşlar bugüne kadar hangi motorlara sahip oldunuz?Ve bu motorlar hakkında kısaca izlenimlerinizi anlatır mısınız?Önce ben başlıyayım: 1.İlk motorum mobylette super 51 : İlk kazamı yaptığım , ilk düşüşlerimi yaşadığım motor.Rampaya gelince şişer , yağ atardı eksozdan.Herşeye rağmen...
  6. NoMotorNoCry

Radyatör suyu ve fren hidrolik sıvıları hakkında...

Arkadaşlar benim motorun hidrolik sıvısını değiştirmeye niyetlenmişken bi motorcu bana motorun hidrolik sıvısı değişmez , ömür boyu kullanılır dedi.Benim de kafam karıştı.Aslında benim motorun radyatör sıvısını da değiştirecektim ama onun için de değişmez demişlerdi.Antifrizini ölçtürdüm uygun...
  7. NoMotorNoCry

Fren boşalması

Bi kaç gün önce birader motoru almış , baya bi dağ bayır zorlamış motoru.Dediğine göre arka fren boşalmış.Bunu nasıl becermiş bilmiyorum ama galiba ayağını fren pedalında basılı tutmuş sürekli.Ben de dün 5 saat gezdim motorla , en ufak bi sıkıntı yaşamadım.Arka disk ve balataları yeni...
  8. NoMotorNoCry

Ateizm ve Otizm arasındaki yakın akrabalık

Atesitler Otistik oldukları için mi Allah'a inanmıyolar acaba :
  9. NoMotorNoCry

Kabataş'tan topkapı'ya nasıl giderim...

Bu aralar günübirlik İstanbul gezisi yapmak istiyorum.Motorumu Bursa'da bırakıp deniz otobüsüyle kabataş'a gitmeyi düşünüyorum.Ancak kabataştan topkapı tarafına nasıl giderim bilmiyorum.Gezmek istediğim bölge Topkapı , ayasofya civarları.Kabataştan metroya mı bineyim , otobüs , minibüs , dolmuş...
  10. NoMotorNoCry

Kim akıllı Kim deli

Psikoloji ve Psikiyatri bilimine karşı çok ilginç bir eleştirel araştırma.Gerçekten şok edici ve düşündürücü: Kim Akıl Hastası? Psikolog David L. Rosenhan ve ekibi psikiyatristlerin akıl hastasını teşhis etme yetisi üzerine bir araştırma yapmış ve bu araştırma 1973’te yayınlanmış¹ . Ne var ki...
  11. NoMotorNoCry

Kontra tekniğini anlamak için en basit yöntem

Kontra tekniği , bilenlerin bilmeyenlere anlatmakta zorlandığı , bilmeyenlerin anlamakta zorlandığı , motorcuların başının belası bir terimdir.Araştırmaya kalktığınızda karşınıza uzun uzun yazılar ve yabancı dilde videolar çıkacaktır.Ben de pek çok video izledim , bir çok yazı okudum.Pek çok...
  12. NoMotorNoCry

Bi gaz verdim televizyona çıktı.Desteklerinizi bekliyoruz...

Benim hanımın kuzeni duyduk ki bazı kafelerde şarkı söylüyomuş.Bi akşam bize geldiler.Evde biraz karaoke açtık şarkı söyledik.Sesi baya hoşuma gitti.Dedim popstar falan katılsana.Binlerce kişi katılıyo beni seçmezler dedi.Dedim sen şansını dene , onlar seçmezse seçmesin.Fırsatlar dünyası.Şansını...
  13. NoMotorNoCry

Motosiklet Tarzları ve gidebilecekleri yol grafiği

Arkadaşlar hangi motor hangi yola uygundur.Bu konudaki kafa karışıklıklarının giderilmesi için böyle bir grafik hazırlanmasını uygun buldum.Belki ben bu konuda otorite değilim ancak bu konuyu açmamdaki amaç motosiklet tarzlarını daha iyi anlıyabilmemiz ve belkide bilmeyenlere rehber olması.Belki...
  14. NoMotorNoCry

Elektroshock cihazı hakkında

Bi tanıdığım elektroshock cihazı almış.Cihazın ön kısmında koruyucu bir kapak var.Kapağı çıkarınca kutuplar ortaya çıkıyo.Cihazın düğmesine basınca kutuplar arasında şiddetli bir elektrik atlaması oluyo.Baya da bi gürültü çıkıyo.Sanırım insan veya hayvan vücuduna bu kutuplar temas ettiğinde...
  15. NoMotorNoCry

Tasavvuf , Rock , Alamancı Break Dansı bi arada olur mu?educatedear yaparsa olur.

Koptum yahu : http://www.youtube.com/watch?v=KezsfU27Y6o

Yeni mesajlar