Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, Duke ile 1500 km yaptıktan sonra naked motor tarzının bana göre olmadığını anladım R25'e geçmek istiyorum ancak aklımda 2 soru var.
Birincisi şu an kullandığım motor absli ve abs si olmayan bir motora geçmek beni tedirgin ediyor. Çok zorlanır mıyım?
İkinicisi R25'in lastik ebadı...
Arkadaşlar iki kırmızı ışıkta iki araç arasından geçerken dalgınlığıma geldi daha doğrusu çarpmam diye düşünüp biraz hızlı gittim debriyajı tutan elim arabanın aynasına çarptı aynası ileri doğru çıktı geri dönüp düzelttim araç sahibi olayın farkında bile değildi telefonuyla uğraşıyordu bende...
Arkadaşlar motorum 1 aylık aldıktan 1-2 hafta sonra ön fren hidroliğini kontrol ettim pencereden baktığımda gözükmüyordu hidrolik ama fren tutuyordu. Hatta 40-50 km hızla giderken frene kelimenin tam anlamıyla asıldım abs olduğu için çekinmeden güzel tutuyordu. Son zamanlarda sanki tutmuyor gibi...
Merhaba arkadaşlar, bugün zinciri kontrol ederken küçük paslanmalar gördüm motoru sıfır aldım daha 1 hafta olmadı. Bu büyük bi sorun mu? Direk zinciri mi değiştirmem gerekir yoksa temizleme falan gibi bir şey mümkün mü?
Merhaba arkadaşlar yeni aldığım motorumla yavaş yavaş trafiğe çıkmaya başladım ama vites geçişlerinde biraz sıkıntı yaşıyorum lastikler de yeni olduğu için 50'yi geçmeden sürmeye çalışıyorum genellikle 2 ve 3. viteslerde oluyorum. Şunu fark ettim sürerken genelde hep 5-7 arasındayım. Bugün 2...
Merhaba arkadaşlar bugün sıfır Ktm duke 200 abs aldım. Haliyle lastikler de yeni İstanbul'da havalarında yağmurlu olması beni sıkıntıya soktu. Bi kaç yerde sabunlu suyla yıkayıp güzelce durularsam üstündeki mumun gidiceğini okudum ne kadar doğru bu? Tavsiyelere açığım.
Merhaba arkadaşlar uzun bekleyiş sonunda hayırlısıyla KTM Duke 200 almaya karar verdim sıfır olarak. Başlangıç motorum olacak. Spormoto'dan almayı düşünüyorum bunlar motoru bana anahtar teslim olarak mı verecekler yoksa plaka, tescil vs. uğraşmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa onların maliyeti ne...
Arkadaşlar 1 yıllık bekleyişten sonra nihayet bu ay motosiklet hayatıma başlayacağım ama hyosung gt250r ile ninja 250 arasında kararsızım. Cbr düşünmüyorum. Bu iki motor arasında yedek parça olarak hangisi beni daha çok üzer malum ninja 250 üretilmiyor artık.
Arkadaşlar son zamanlarda çok fazla emniyet şeridinden giden motorlu görüyorum ama yasak diye biliyorum. Serbest olacak söylentileri vardı oldu da haberimiz mi yok?
Arkadaşlar dönüşlerde düşük hızlarda dar alanlarda U yaparken ağırlığı motosikletin eğildiği daha doğrusu gidonu çevirdiğimiz yöne mi vermeliyiz örneğin sola dönüyorsak kalçayı ve vücudu sola mı veriyoruz yoksa tam ters yönemi veriyoruz ağırlığı?
Arkadaşlar bugün ilk kez vitesli motosiklet sürdüm sürücü kursunun motoru mondialin 125lik bir modeli cg125 olabilir. Aklıma takılanları sormak istiyorum. Dönüşlerde kontra yapmaya çalıştım ama U yaparken zor oldu. Virajlarda pek sıkıntı olmadı ilk sürüşüme rağmen ayağımı hiç yere koymadım...
Arkadaşlar motor sürmeye yeni başlıyorum hyosung gv 250 almayı düşünüyorum. Kask için bir supersport gibi üst daha doğrusu pahalı bir kask şart mıdır? Hız tutkum yoktur. Yarım yada çene açılır kask düşünmüyorum full face olucak.
Merhaba arkadaşlar motor sürmeye yeni başlıyorum bugün ehliyet sınavından çıktım kaskları araştırıyorum bir de sizin önerilerinizi duymak istedim. Fiyat olarak 300 tl civarında, mat siyah bir şey arıyorum malum cruiser üstüne desenli kasklar yakışmıyor.
Merhabalar yeni ehliyet alıyorum sabıka kaydı istendi bunun için illaki kartal yada mecidiyeköy adliyesine mi gitmem gerek? Bir de e-devlet şifresinden de halledebiliyormuşuz galiba ama 18 yaş altındakilere vermiyormuş ptt diye duydum (17 yaşındayım). Bilgi verirseniz çok sevinirim.