Sıfır KTM Duke 200 almak

Merhaba arkadaşlar uzun bekleyiş sonunda hayırlısıyla KTM Duke 200 almaya karar verdim sıfır olarak. Başlangıç motorum olacak. Spormoto'dan almayı düşünüyorum bunlar motoru bana anahtar teslim olarak mı verecekler yoksa plaka, tescil vs. uğraşmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa onların maliyeti ne kadar olacak acaba?

Plaka tescil uğraşıp uğraşmamak sizin elinizde.
Genellikle bayiler veya bayilerin tanıdığı takipçiler olur. Sigorta şirketlerinde de yaparlar bu işi. Bunlar işlerinizi ufak bir ücret karşılığında halleder normalde. Mesela ben 20 lira farkla yaptırmıştım. Ama bazıları da kösmeye çalışır, 100 lira fark koymaya çalışan gördüm :). Uyanık olmakta fayda var.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2015 model mi alacaksiniz.eger degilse beklemenizivtavsiye ederim.bi de verdikleri fiyat anahtar teslim degildir plaka ve tescil harictir.

daha uygun fiyat istiyosan İSTANBUL MOTO ya git derim nakitte iyi indirim yaparlar.
plakayı istersen onlar çıkarır ama bu sana ekstra yaklaşık 800tl ye maal olur kendin çıkarırsan bi gününe ve 450tl gibi rakama maal olur tabi bu sigortaya bağılı.
ben mayısta aldım onlar 750tl istiyodu ben kendim çıkardım 380tl ye maal oldu.

daha uygun fiyat istiyosan İSTANBUL MOTO ya git derim nakitte iyi indirim yaparlar.
plakayı istersen onlar çıkarır ama bu sana ekstra yaklaşık 800tl ye maal olur kendin çıkarırsan bi gününe ve 450tl gibi rakama maal olur tabi bu sigortaya bağılı.
ben mayısta aldım onlar 750tl istiyodu ben kendim çıkardım 380tl ye maal oldu.

Teşekkürler

2015 model mi alacaksiniz.eger degilse beklemenizivtavsiye ederim.bi de verdikleri fiyat anahtar teslim degildir plaka ve tescil harictir.

2014 düşünüyordum sabredemiyorum çünkü artık :D

Biz 12500 e 2013 ABS model aldik 3000 km.piyasada var temizleri.
Pahali motor olduğu için her önüne gelende yok.
Çok yipranmamis oluyor ikinci elleri

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar