Bu Saatten Sonra Ninja 250 Almak

Arkadaşlar 1 yıllık bekleyişten sonra nihayet bu ay motosiklet hayatıma başlayacağım ama hyosung gt250r ile ninja 250 arasında kararsızım. Cbr düşünmüyorum. Bu iki motor arasında yedek parça olarak hangisi beni daha çok üzer malum ninja 250 üretilmiyor artık.

honda düşünmemen senin kararın ama, gerçekten parça konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsan seçimi cbr yapman gerekiyor. üretimi devam ediyor,parçaları ninjaya göre uygun. ve her yerde bulunuyor.
ninja ise parçaları bulunmuyor ve pahalı.
hayasung için pek birşey diyemeyeceğim. her yerde servisi yok, servis süresi parça temini felan pek iyi midir, bilmiyorum. hayasung ile ilgili birisi aydınlatırsa iyi olur

bu saatten sonra diyince istemsiz saate baktım daha noter kapanmamıştır diye düşündüm. sonra derin bir nefes alıp kendime gelmeyi bekledim

İki motor arasında kaldıysan tartışmaya bile gerek yok. Ninja diyorum. Yedek parçayı sıkıntı yapma. Al Ninjayı bak keyfine.

Hyosung u hiç tavsiye etmem bu sözüme bakarak vazgeçmezsin bunu bildiğimden altın elbiseli adamın hyosung hakkında yaptığı videosu nu izlemeni istiyorum.çünkü hyosung çok ama çok kalitesiz bir şey o videoyu izle anlarsın zaten son olarak hyosung u alma alma ALMA diyorum...

honda düşünmemen senin kararın ama, gerçekten parça konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsan seçimi cbr yapman gerekiyor. üretimi devam ediyor,parçaları ninjaya göre uygun. ve her yerde bulunuyor.
ninja ise parçaları bulunmuyor ve pahalı.
hayasung için pek birşey diyemeyeceğim. her yerde servisi yok, servis süresi parça temini felan pek iyi midir, bilmiyorum. hayasung ile ilgili birisi aydınlatırsa iyi olur
Kawasaki ninja250 parçası aradında bulamadın mı? Ninja al kardeş bak keyfine

Son düzenleme:
suzuki freewind xf650 V de üretilmiyor artık :D ama aklına gelebilecek her cıvatasına kadar bulabiliyorum. ilginç dimi :D peki sen neden at alabilecek durumun varken at ile eşşek arasında kaldın anlayamadım.. :D

bu saatten sonra alamazsın yarına kaldı
şimdiden kazasız sürüşler kardeş

Hala anlayamadığım bir hyosung düşmanlığı var bu forumda.Kullanmayanlar bile yorum yapıyor arkadaş!Nedir alıp veremediğiniz.Görüyorsunuz apaçilerden çıkma motorları hyosung kötü diyorsunuz.30 bine yaklaştı motorum ve gayet sağlıklı çalışıyor hiçbir problemi yok.Motorunuza iyi davranırsanız oda size iyi davranır.Konuya gelecek olursak parça konusunu kafanıza takmayın hyoda (2014 ler hariç).İstediğiniz parça İstanbul'dan geliyor ve en fazla 2 yada 3 gün sürüyor.Kawasaki'nin parça fiyatlarının pahalı olduğunu duydum ancak net olarak bilmiyorum ve yorum yapamıyorum.Ama hyonunda parçalarının ortalamanın üstünbde olduğunu söyleyebilirim.Hyonun arka lastiği 150 ninjanın ise 130.Ninja hyoya göre daha ince.Hyo daha kalıplı ve heybetli duruyor ninjaya göre.Ve en önemlisi ninjanın GÖSTERGESİ!!!! Isuzu minibüslerden alınmış gibi analog gösterge.Hyonun ise dijital gösterge.Performansa gelirsek motorumu zorlamadığım için hiç bir ninjayla kapışmadım ancak videolardan izlediğim kadarıyla bazen ninja bazense hyo alıyor.Bunun nedeni ise sürücüde bitiyor.Ben açıklamamı yaptım diğer bilgili ve hyoyu gerçekten kullanmış ve İYİ BİLEN kişilerden bilgi alırsan senin için daha faydalı olur.İyi günler dilerim.

Heheh başlık sıkıntı oldu biraz :D Gt250r kullandım çok bir motosiklet tecrübem yok ama bana o kadar abartıldığı gibi kalitesiz gelmedi ninjanında eminim aşağı kalır yanı yoktur ama şekil insanın aklını çeliyor doğal olarak. Maksimum 11-12 bin lira gibi bir bütçem var ekipman hariç.

Gönlünde ne varsa onu al. Benim boyum 187. Bisiklete binmek istemediğimden hyo aldım, ufacık geliyorlardı bana. Şimdiki aklım olsa hangisini alırdım? Sıfıra para bağlamazdım hatta bi drz 400 ü yapıştırı verirdim. Ahh ah

Heheh başlık sıkıntı oldu biraz :D Gt250r kullandım çok bir motosiklet tecrübem yok ama bana o kadar abartıldığı gibi kalitesiz gelmedi ninjanında eminim aşağı kalır yanı yoktur ama şekil insanın aklını çeliyor doğal olarak. Maksimum 11-12 bin lira gibi bir bütçem var ekipman hariç.

Yok dostum yazdıklarımı sana değil hyo hakkında bilgisi olmayan yorumculara ithafen söyledim ama sen üstüne alınmışsın.Diyeceğim şu ki gönlünden geçeni al ben artılarını eksilerini yazdım :)

Ben 2 sene 250 r kullandım sorunsuz, çok kaliteli ve performansı çok iyi, uzun süre kullanacksan veya sıkıntı çıkarmasına karşılık bir arkadaşın dediği gibi parçası çok pahalı veya bazen yok, ebaydan getirtirsin, bende honda cbr 250 r diyeceğim sana...Ninja kadar yakmaz...

Yok dostum yazdıklarımı sana değil hyo hakkında bilgisi olmayan yorumculara ithafen söyledim ama sen üstüne alınmışsın.Diyeceğim şu ki gönlünden geçeni al ben artılarını eksilerini yazdım :)

Yok hocam üstüme alınmadım zaten sadece hyonun bu kadar tabiri caizse itin bir tarafına sokulmasına anlam veremiyorum bende. Bu kadar yerenler neden yeriyor onu merak ettim sadece.

Nedenini açıklayayım: zamanında bir deli bir kuyuya taş attı hyosung krank kırıyormuş patlatıyormuş çatlatıyormus diye.bu taşıda kimse çıkartamadı arkadaş.hayatımda bir tane bile krank kıran hyuosung görmedim.Görsemde o motor kesin apaçi tarafından haşat edilmiş olurdu.Kesici olmadığını fırsat bilen apaçi kabilesi zamanında bu motorlarla 200 görmeye çalışmıştır.ondan sonrada bu motor krank kırıyor kol çıkartıyor yatak yorgan döşek sarıyor diye adı çıkıyor.al bir honda cbr250 yada ninja 250 iptal et kesiciyi daha sonrada 200 görmeye çalış aynısı onada olacaktır.Altın elbiseli adamın videosuna gelirsek kullanılan motor 2008 model çekilen video 2011 ve motor ölü bir motor.Ayrıca sahibi apaçi bir arkadaşımız.Adıda Kerem Hançer.Youtube da er6 ile teker videolarını falan izleyebilirsiniz.Er6 yı öyle kullanan hyoyu nasıl kullanmıştır kim bilir.Söyleyeceğim şudur ki makinaya ne kadar iyi bakarsan oda seni üzmez.

He işte nerden bulacak nasıl bilecek hyonun adam gibi kullanıldığını? Ikinci El alacak sonuçta

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar