Nefret7 kullanıcısının son içeriği

1. N

Ybr direksiyon için bilya seçimi

Tavsiyeniz için teşekkürler
  2. N

Linkteki parça uygun mudur yani
  3. N

Bilmeyen arkadaşlar için yanmış YBR motorumu cafe racere çevirme projem var bunun için direksiyonla şase bağlantısı yaptığım yerde dönmeyi sağlayan bilya parçaları paslanmışti bende bunlar için gerekli parçayı temin etmek istiyorum. İnternetten araştırma yaptığımda dizili şekilde satılan bilya...
  4. N

Kazıklandim mı

Foruma birkaç gündür girmiyordum üst kapak helicoil mevzusundan konu rakının yanındaki Trakya peynirinden köfte ekmek mevzusuna dönmüş sjdjakkdka😂. Memleketimin insanına hastayım hepinizi çok seviyorum. Asıl konuya gelince ben kazıklandigimi anladım. Geçen bir tornacinin önünden geçiyordum...
  5. N

Kazıklandim mı

Yamaha YBR 125 motorumun buji yeri yalama oldu ve bizim burdaki bı tamirciye verdim üst kapağı, o da sanayiye yollamış ve yaptırmış akşam teslim aldım. Helicoil atmış sanırım ücreti bin lira olarak söyledi neyse verdim parayı. Ama şaşırdım biraz bin lira biraz fazla gibi geldi. Tornacı ve...
  6. N

Marşa basınca karbüratörden duman atıyor yardım

Arkadaşlar sorunu çözdüm. CDI üzerine pick-up sensöründen gelen kabloları yanlış baglamisim o yüzden ateşleme olması gerektiğinden erken ateşliyor o yüzden avans hatası gibi bir hata alıyordum (kırmızı kablo +, beyaz/mavi kablo - yani şase (ground).)ama sorunu kendi denemelerim sonucunda çözdüm...
  7. N

Benzer modellerin yedek parçaları uyar mı?

Aynı parçadan üreten fabrika varmıdır bilmiyorum ama çıkma parça biraz daha uyguna gelebilir. Facebook gruplarında bazıları motoru parça parça satıyor oradan denk düşürebilirsin.
  8. N

Baktım bi sıkıntı göremedim hocam 1769520860 Yaşadığım sıkıntı aynı bu şekilde. Karbüratörden nasıl duman attığını görebilirsiniz
  9. N

Öncelikle yazdıklarıniz için teşekkür ederim hocam🙂 Statorden kırmızı siyah gelmiyor o yüzden aküden enerji sağlıyorum şu anlık. Attığınız reddit gönderisindeki şemada 8 pinli CDI kullanılıyor. Birazcık kafamı karıştırmiyor değil😅. Bendeki Motorun orjinalinde 6 pinli euro2 ye uygun DC CDI...
  10. N

Tavsiyeniz için sağolun hocam yarın demiyecen buraya yazarım sonuçları. Sormak istediğim bir soru var. CDI beyni ayarlarken statorden gelen beyaz/mavi kabloyu beynin sol üst kısmına yani triger kısmına kırmızı kabloyu da sol alt yani ground kısmına bağladım bundan dolayı bu sıkıntıyı yaşamış...
  11. N

Karbüratör yeni aldım pz26. statorden elektrik düzenli geliyor diye düşünüyorum. Ama şuan nasıl çalışmasını saglayabilirim 1769197411 Sadece benzin değil aynı zamanda beyaz Duman geliyor. Benzini de aynı hapşırma gibi geri geliyor karbüratörden. 1769254596 .
  12. N

Doğru ayarladım 1769173895 Hem üst dislide hemde alttaki volan noktasına göre ayarladim 1769174350 Motor yandıktan sonra sonra bu şekilde çalıştirabildim 1769174497 Ama piston üst ölü noktaya yetişmiyordu Saglamken tamirci orijinal parça bulamadığından kısa piston takmış Bende sıfır piston ve...
  13. N

https://hizliresim.com/eixlw9t 1769173390 Kullandığım CDI beyni bu 1769173454 Bu arada Yamaha YBR yazmışım ama motor zelsun YBR hangi beyin uygun olur buna
  14. N

Öncelikle merhaba dostlar. Yardımıniza ihtiyacım var. Yamaha YBR 125 ESD kasa bir motorum var bu yandı bildiğiniz alev aldı yani ve her şey kül oldu tabi ama blok ve şase nispeten sağlam benden bunu bir şekilde değerlendirmek istiyorum aklımda motoru cafe racera çevirme fikri var bu yüzden...

Yeni mesajlar