Ybr direksiyon için bilya seçimi

Motosikleti
Yamaha YBR125 ESD
Bilmeyen arkadaşlar için yanmış YBR motorumu cafe racere çevirme projem var bunun için direksiyonla şase bağlantısı yaptığım yerde dönmeyi sağlayan bilya parçaları paslanmışti bende bunlar için gerekli parçayı temin etmek istiyorum. İnternetten araştırma yaptığımda dizili şekilde satılan bilya seti gördüm. Ama ben motoru soktugumde üzerinden öyle bir set değil de bilyalar tane tane şekilde duruyordu. Ben neyi temin etmeliyim. Yardımcı olacak olan ustalarıma şimdiden teşekkürlerler.
(Set dediğim bilya bu oluyor)

Motosikleti
Ns200 15"
Siz söktüğünüzde kafesi dağılmış olup öyle çıkmış olabilir.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
benim tvs apache boğaz bilyeleri de aynı böyle. 6 parçadan oluşuyor... 2 tane metal plaka arasında o bilyeli halka tost gibi olacak şekilde monte ediliyor..

tabi tvs apache ile ybr 125 mekanizması tam olarak aynı şekilde mi sökülüyor bilmiyorum ama boğaz rulmanı bu şekilde benim motorun.

zaten orada ybr boğaz bilye takımı yazıyor yani eksik parça olacağını sanmıyorum, ekstradan bu bilyeleri takarken sürmek için gress yağı alırsın.

Motosikleti
Yamaha YBR125 ESD
benim tvs apache boğaz bilyeleri de aynı böyle. 6 parçadan oluşuyor... 2 tane metal plaka arasında o bilyeli halka tost gibi olacak şekilde monte ediliyor..

tabi tvs apache ile ybr 125 mekanizması tam olarak aynı şekilde mi sökülüyor bilmiyorum ama boğaz rulmanı bu şekilde benim motorun.

zaten orada ybr boğaz bilye takımı yazıyor yani eksik parça olacağını sanmıyorum, ekstradan bu bilyeleri takarken sürmek için gress yağı alırsın.
Tavsiyeniz için teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar