NAMASTE7 kullanıcısının son içeriği

1. N

400 CC'den geçiş kararsızlığı

Dostlar merhaba, rks 150 ile başlayan motosiklet serüvenim Pulsar, R25, sonra Pulsarın her kasası (keyfi) ardından Dominar 400 ve araya 5 gün MT07 ile devam etti. Ardından MT07 nin bana göre olmadığını, sadece içimde kalan gençlik hevesi olduğunu ve düşünmek zorunda olduğum bir ailem, eşim...
  2. N

Ehliyet sorunsalı yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba herkese, uzun yıllar motor sürdükten sonra 700 cc'ye geçiş yapmış bulunmaktayım fakat kafamda soru işareti oluştu ben bunu hiç düşünemedim biliyorum ki 2016 öncesi ehliyetler A sınıfı sayılıyor. Bu bilgi doğru mu çünkü benim ehliyetim 2011 veriliş tarihli A2. Konuda bilgisi...
  3. N

PİYASAYI R25 SAHİPLERİ YÜKSELTİYOR DİYEBİLİR MİYİZ?

Gerçekten şöyle bir bakayım dedim ilanlara, ağır hasarlı 2 yıllık R25'e adamlar 90-95 lira para yazmış. Çoğu ilanda R25'in şu kadar olduğu piyasada bu motor uygun diye açıklamalar görüyorum. Şu R25'lerin kökünü kurutamıyor muyuz? Piyasa tüm tabakaları delip, karadeliği keşfe doğru ilerliyor...
  4. N

Yeni model motosiklet kronik sorun ihtimali?

Arkadaşlar piyasaya yeni girmiş modelin bir sene sonra ki modelleri düzeltilmiş, hatalar giderilmiş gibi bir söylem var genel anlamda. Başınıza geldi mi bu tarz şeyler ne derece doğrudur? Aslında benim edindiklerim su şekilde ; Yamaha R25 (2014-2015) yağ pompası Bajaj Pulsar 2014-2015 stop...
  5. N

Başıma hiç istemeyeceğim bir olay geldi

Arkadaşlar ben o kadar dikkat ederim, sıfır motor aldım diye X2 dikkat ederim hatta herşeyine, fakat bugün işten çıkarken vallahi moralim bozuldu. Motorun kilidini açtım, brandayı çıkardım motoru çalıştırdım ısınsın diye ayıptır söylemesi bir sigara içeyim o sırada dedim, motoru çalıştırıp...
  6. N

Motosiklette radyatör koruma gerekli mi, sıkıntı mı?

Yeni bir tane edindim Pulsar için fakat aldıktan sonra dedim ki acaba yeteri kadar hava almazsa sıkıntı olabilir mi? Aslında ızgara delikleri gözüme yeterli geldi açıkçası ama. Resim ekleyemedim Pulsar radyatör koruma yazınca aldığım ürün çıkıyor sadece zaten. (Motor 4 binde ve radyatörde 3 tane...
  7. N

SUZUKİ GSR 600 HALA ALINIR MI?

Merhabalar, ben 30 yaşında 5. motorunu kullanan kendime göre aklı başında temiz titiz bir kullanıcıyım. Şuan sıfır olarak aldığım 2021 model Pulsar NS200 üm var 4 bin km'de. Son zamanlarda GSR600 modeline bir merak sardım ve başka bir motor pek çekici gelmiyor (fiyatın ulaşılabilir olması...
  8. N

BAJAJ PULSAR RODAJ SORUSU

Arkadaşlar kitapçığında 2000 km'ye kadar 50 küsur hızı geçmeyin yazıyor fakat bu nerdeyse imkansız. 1000 km'ye kadar 5-6 bin devir aralığını gecmemeye çalıştım şuan 1200 km'ye geldim rodaj yeter mi artık biraz yüklenebilir miyim bugün bir kere kesiciye soktum farkında olmamıştım bile bı zarari...
  9. N

Takıntı mi dersin, yoksa doğru olan mı bilmiyorum :)

Arkadaşlar motor macerama geçen sene basladim ama araba ve trafik deneyimim olduğu için hiç zorlanmadan orta seviyeden giriş yaptım. 24 yaşındayim nisanliyim. Belirtmemde ki sebep çoluk çocuk degilim yani anlatacaklarımdan dolayı biraz cocukluk yapıyormuşum gibi geliyor çünkü :) Tamam herkes...
  10. N

İlk marsta her zaman motoru ısıtamamak devam etmek ve zararları?

Arkadaşlar bilirsiniz ki her zaman motorumuzu isitamayabiliyoruz ve çalıştırıp bir kaç saniye sonra sonra ilerlemek zorunda kalıyoruz. (Aciliyeti olan durumlar yetisilmesi gereken yerler ve bazen de bi kereden birşey olmaz düşüncesi). Sizce ne boyutta bir zarari vardır ve motor nasıl...
  11. N

Düşük devirde gösterge titreyince cızırdıyor başına gelipte çözen?

Evet arkadaşlar çok rahatsız edici değil ama biraz pinpirikli insanlar için çok rahatsız edici olabiliyor. Pulsar 150NS kullanıcısıyım ne yapabilirim?
  12. N

BU NEDİR? FOTOGRAFLI

Arkadaşlar cahilliğimi mazur görün motorumu tanımaya çalışıyorum ama bunla ilgili nette cevap bulamadım. Bize göre sağdaki egzoz mu katolizor mu eğer sağdaki egzozsa bize göre soldaki ne? Kafam karisti [/url][/IMG]
  13. N

Egzoz modifiyesi pulsar Katolizor delme işlemi Hk.?

Dostlar pulsara egzoz yakıştırmiyorum yandan birşey çıkmadan daha estetik duruyor. Sorum şu bugün katolizoru deldiricem sıradan bir egzozcuya fakat her hangibir yerinden delinebilir mi yoksa delinince cebi de delecek bir sorun yaşayacağım biryer varmıdır katolizorun? :)
  14. N

PULSAR SOLA CEKME ?

Arkadaşlar merhaba motorumda herhangi bir kaza vesaire yok ama motorum ellerimi bıraktığımda sola çekiyor biraz vücudumu sağa yatirinca düz gidiyor sadece. Bugün baktım motora önünden, lastik ve on çamurluk tam aynı hizada değil ufak bir kayma var. Servis randevulu çalışıyor ama bı denedi sürdü...
  15. N

Motosiklet Temizliginde Gaz Yağı

Arkadaşlar kozmetik olarak parlaklık katması açısından deneyen var mı ben cesaret edemedim ?

Yeni mesajlar