PULSAR SOLA CEKME ?

Arkadaşlar merhaba motorumda herhangi bir kaza vesaire yok ama motorum ellerimi bıraktığımda sola çekiyor biraz vücudumu sağa yatirinca düz gidiyor sadece. Bugün baktım motora önünden, lastik ve on çamurluk tam aynı hizada değil ufak bir kayma var. Servis randevulu çalışıyor ama bı denedi sürdü sadece balans ayariyla hallederiz problem yok merak etme dedi. Neden olur acaba ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
%100 emin değilim ama pulsarlarda olan bir durum bu olay.bende de vardı hafiften sağa eğilince düz gidiyordum.şöylede bir durum var üzerinde mrf dandirik lastikler varsa onlarada suç atabilirsin.kaliteli lastikle kullanan birine bunu sorsan daha iyi olur belki lastiklerden ötürü oluyordur.malum lastik değil nylon herşey olur

Kazasız bir motorda neden olduğunu anlamış değilim sadece. İlginize teşekkür ederim

gidonda bi şey takılı mı? gidon topuzları aynı mı? ya da motorun sağ-sol bi asimetrisi var mı? plaka arkada yamuk durup da spoiler etkisi yapıyor olabilir mi?

Asimetrik olarak bozuk olan sadece ön camurlukla on teker tam olarak aynı hizada değil teker dümduz tutulduğunda camurluk çok hafif yana bakıyor

Amortisör kule yüksekliklerinin eşit olduğundan emin olun, değil ise bağlantıları gevşetip eşitleyip sıkın

Ön tekerin amortisörlere bağlandığı civatayı gevşetip tekrar sıkın, amortisör bağlantı civata ve somunlarının sıkılığını kontrol edin.

Sorun devam ederse ön tekeri geçici olarak ters yönde takıp kısa bir test sürüşü yapıp deneyin, sorun düzelmiş veya ters yöne çekmeye başlamış ise ön lastiği değiştirin.

Balans ile halledilecek birşey değil, bilginiz olsun.

Rosso II'li Pulsar'ımda da durum aynıydı. Defalarca servise gittim. Usta bindi ellerini bıraktı, bak düz gidiyor dedi motoru verdi. Sorun bende mi sanırım anlamanın yolu yok.

İlginize teşekkür ederim deneyeceğim elimden geldiğince birşey daha söyliyim belki daha iyi fikriniz olur. Servise götürüp motoru servis elemanı denediğinde biraz on lastiği tutup gidon kendine doğru çekmişti ve biraz düzelme olmuştu. Yani neyse artık eğer çekince düzelen bişey sanırım kusura bakmayın çokta hakim değilim konuya ama rahatsız ediyor bu beni

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar