N4O1 kullanıcısının son içeriği

1. N

Gözlük ve kask

Merhaba yeni bir kask alacağım özellikle kış kullanımı için. Vizörün ısıtılabildiği bir kask bakıyordum aynı bunun gibi https://www.revzilla.com/motorcycle/gmax-gm54s-snow-helmet-dual-lens Ama gözlükle beraber kullanılabilecek bir şey tavsiye edebilir misiniz?
  2. N

Buz ve karda motosiklet türü

Merhaba daha önceden yine bir konu açmıştım crf 250l almaya karar verdim sayılır boy sıkıntısı olmazsa. Kars'ta kullanacağım okul gereği kışın Kars'tayım. Şehir merkezinde yüksek kar olmuyor ama ezilmiş kar soğuk hava vs oluyor tabi. Bu yüzden crf 250l'ye karar verdim gibi. Aklıma takılan bir...
  3. N

Yurtdışındayken alabileceğim ekipman

Merhaba. Şu an Amerika'dayım hazır buradayken alabileceğim ekipman tavsiye edebilir misiniz? Halihazırda bir tane ls2 kaskım var tabi 3 yıl önce almıştım 130 liraya. Buğu yapmayacak full-face kask arıyorum tabi fiyatın çok da uçuk olmaması gerekiyor. Bir de eldiven vs gerek hepsi kış için...
  4. N

Yağışlı hava ve kask

Merhaba. Yağışlı yağmur/kar havalarda ne tür kask en uygunu olur? Enduro kaskları uygun olur mu acaba siperliği ihtiyaca göre çıkartılıp takılabiliyor. Tabi bu siperlik yağmur ve kar varken vizörü korur mu? Crf 250l almayı düşünüyorum her havada kullanacağım için düşündüm. Araziye girmeyeceğim...
  5. N

Crf 250L ve Rx3i Evo

Bu motorlardan birini almaya karar verdim forumdakilerin yardımıyla. İkisi arasında karar vermekte zorlanıyorum. Crf 250l daha mantıklı geliyor ama emin olamadım. 1 buçuk ay sonra almış olacağım bu ikisinden birini. Yılın büyük bölümü Kars'ta olacağım orada okuyorum. Yerler kar ve buz oluyor...
  6. N

Karlı yol için chopper

Okulum gereği Kars'ta okuyorum bunun üzerine bir konu yine açmıştım fakat chopper aklımdan çıkmıyor. Sağ olsunlar çivili lastik fikrini verdiler. Rx3i evo almayı düşünüyordum ama gönlümde hyosung gv250 var çok zamandır hayalim bu motosiklet. Chopperlara bayılıyorum. Sizin tavsiyeniz ne olurdu...
  7. N

Karlı yol için motosiklet

Okulum gereği Kars'ta okuyorum. Enduro almaya karar verdim. Kışın dişli bir kış lastiği takarsam idare eder gibi geliyor. Çok çılgınca kar olmuyor genelde ezilmiş şekilde ama dişli bir kas lastiği idare eder mi bilmiyorum. Gönlümde chopper almak vardı aslında ama Kars gibi bir yerde pek güvenli...
  8. N

Kars'ta motosiklet kullanılır mı?

Kars'ta motosiklet kullanılır mı? Yani yol olan her yerde kullanılır ama sonuçta "Kars" kolay değil. Kış kaç ay sürüyor? Yani ne kadar süre kullanılmaz en azından öyle sorayım. Üniversite için gideceğim bu yıl ona göre motosikleti yenilemeyi düşünüyorum.
  9. N

6500 TL Regal raptor dd 250 e9b

6500 lira butcem var gecen aralik ayi civarinda 4000di butcem almaktan vazgectim su an Regal Raptor dd 250 e9b almayi dusunuyorum ne dersiniz? Sıfır km alicam hyosung gv 250 dusunmustum ama vazgectim motosiklet arizasiyla ugrasmaktan midem bulandi artik. Link su ne dersiniz onerileriniz...
  10. N

Hyosung gv250 alınır mı?

Hyosung gv 250 2. ellerine bakıyorumda fiyatlar tamam ama yakıt tüketimi çok fazla diye duydum. Onun yerine ne alınabilir? Çok fazla yakıt tüketmiyicek bişey? 5500 civarlarında? 250 lik tabi
  11. N

Regal Raptor 250 e9b alıyorum sizce?

4000 tl bütçem vardı şu an arttırmış durumdayım 6500 liraya çıkarttım. Fakat 2. el almayı düşünmüyorum hazır bütçeyi de arttırmışken. Regal raptor e9b 2013 modelini almayı düşünüyorum sizin fikirleriniz nelerdir?
  12. N

4000 TL'ye 250'lik Cruiser önerisi

En fazla 4000 tl'ye 250lik cruiser arıyorum. Regal Raptor DD250-E9B ye baktım hoşuma gitti aslında ama emin olamadım ilk Tiger S 250 yi düşünmüştüm. Sizler ne önerirsiniz malesef 4000tlden hiç yukarı çıkamam.
  13. N

Maşa 120 TL

Arkadaş kullanırken ön tekeri kaldırıma vurdu biraz sertçe. Lastiğin düz olması için gidonu sola kırmam gerekiyor çok az. Yani gidon hafifçe sola kırık gidiyorum düz gidebilmek için. Tamirciye götürdüm şöyle kısaca bi baktı maşa yamuk 120 lira dedi. Motor bisan pasific 125 bu arada. Fiyat çok...
  14. N

Kocaeli'de olanlar

Böyle onlarca konu vardır eminim ama internet üzerinden almam için o kaskı bir yerde denemem lazım şu an 50 liralık NCR diye bir kask kullanıyorum rahat olsun diye acemiliğe geldi ve büyük aldım bağlamasam kafamdan uçar gider paraşüt gibi. Kocaelide oturuyorum şimdilikte scooterla başladım ama...
  15. N

Bu duruma hangi motor gider

Boy kısa kilo fazla. Daha önce sadece bir kere vitesli kullandım yani vitesli tecrübem yok. Şu an scooter kullanıyorum bisan pasific 125 ama yazın 250lik birşey almayı düşünüyorum. Racing tarzı sevmiyorum Cruiser tarzı çok hoşuma gidiyor malum bütçede kısıtlı 4 bin falan ancak. Kanuni TigerS 250...

Yeni mesajlar