revzilla dan sipariş et, kargo beleş, kaldığın yere kadar getirirler.
şu benim setim, revzilladan aldım, izlanda'da kullanıyorum. Agustos ortası hava 5 derece, bir-iki aya 0 lara dayanacak, kaldığım yerde esen rüzgar ortalama 30-35kmh hızda. Şu ekipmanla terliyorum.
Fly Terra Trek 4 Jacket 179$
Spidi Superstorm H2Out Pants 139$
Moose Racing ADV1 Gloves 63$
Kask varmış, ona gerek duymadım. Bu üçü, yaklaşık bir haftalık araştırmam sonucu alındı. üçü de nefes alan, yağmur ve rüzgar geçirmez kumaştan oluşuyor, üçü de üzerinde su tutmuyor. Pantolon yandan bilekten kalçaya kadar fermuar ile donatılmış, giymesi çok kolay, terlediğin zamanda 10-15cm açıyorsun, püfür püfür.
Üçünden de memnunum. Eldiven biraz sorunlu, koruması az ve iç astarı elin terlediyse falan yapışıyor, tekrar giymesi zor oluyor ama rüzgar+su geçirmez+korumalı+gore tex eldivenler 200-250 dolardan başlıyor, en ucuzları "Rev it" ki o da orta kalite bir marka. O yüzden fiyat/performans olarak mükemmel.
Tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------
Bu önyargınız nedir acaba. Soğuk havada motorsiklet kullanılamaz olayını bir türlü anlayamıyorum ben. Kaliteli ekipmanın varsa kullanırsın. -38 ile finlandiya'da motorcular göl gezisine gidiyorlardı. Yanlış anlamayın da, dünyanın bir yerlerinde birileri, sadece ceket için 1500$ bütçe ayırabiliyor, o aldığı cekette -30 da terletiyor adamı.