Karlı yol için chopper

Okulum gereği Kars'ta okuyorum bunun üzerine bir konu yine açmıştım fakat chopper aklımdan çıkmıyor. Sağ olsunlar çivili lastik fikrini verdiler. Rx3i evo almayı düşünüyordum ama gönlümde hyosung gv250 var çok zamandır hayalim bu motosiklet. Chopperlara bayılıyorum. Sizin tavsiyeniz ne olurdu? Bu motora çivili lastik ve kar lastiği takabilir miyim? Sıfır alacağım.

sevgili arkadaşım bende karslıyım :) lakin seçtiğin motorsiklet türü özellikle karda kullanım açısından soruyosan kesinlikle uygun değil. Çünki chopper ağırlık merkezi arkada olan bir motordur. Sen istediğin kadar dişli çivili lastik tak ön teker hep kayar , çünki ağırlık hep arka tekerdedir. Karsın iklim ve arazi koşullarına göre binebileceğin yegane motor Honda CRF 250 dir. Yakıtı , arazi uyumu ve yeri geldiğinde tabiki çivili lastikle karlı yollarda gidişi daha iyidir . Bu motoru İncelersen neden tavsiye ettiğimi daha iyi anlarsın.

Usta boşver bu işleri sana skidoo alalım
2017_Ski_Doo_Summit_X_Action.jpg

Hyosung gv 250 enjeksiyonlu model alabilirsin rks 250 cruiser enjeksiyonlu model alabilirsin. 2 si de çok güzel motordur pişman olmassın, nie enjeksiyonlu öneriyorsun diyorsun soğukta tek marj da çalışır seni zor durumda bırakmaz. benim eskmi motorum rks 250 cruiser dı - 20 de tek marş da çalışıyordu lastik işi kolay halledersin yada kılıflar var takarsın kaydırma yapmaz iyi günler...

Ozkan askanin dedigi gibi on teker kayar mi hic deneme sansiniz oldu mu kar uzerinde

Önce karsta gv250 den anlayan usta olup olmadığına bak. Zamanında arıza nedeniyle Eskişehir den İstanbul a gv250yi götürdüm. Allahtan mesafe çok değldi

Hocam ben gv 250 nin görüntüsüne hastayım ancak parça sıkıntısı malum bütçeni bilemiyorum ama 3-4 bişey daha koy japon al. Ben öyle yaptım virago 535 aldım. İlla ki gv 250 diyorsan temiz karbüratör lü derim. Enjeksiyonlularda yok sensör yok fi ışığı yandı yok servis çözemedi biton sıkıntı. Karbüratör en azından iyi kötü her ustanın anladığı bir sistem

Hocam ben gv 250 nin görüntüsüne hastayım ancak parça sıkıntısı malum bütçeni bilemiyorum ama 3-4 bişey daha koy japon al. Ben öyle yaptım virago 535 aldım. İlla ki gv 250 diyorsan temiz karbüratör lü derim. Enjeksiyonlularda yok sensör yok fi ışığı yandı yok servis çözemedi biton sıkıntı. Karbüratör en azından iyi kötü her ustanın anladığı bir sistem
2. El almayı kesinlikle düşünmüyorum çünkü başım çok ağrıdı bu yüzden. Sıfır alacağım gv250yi 2017 model yani. Beyaz daytonalar çok hoşuma gidiyordu ama gv250 daha iyi dediler o yuzden.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar