Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3000km raporu
arkadaslar sh 300i ile 3000 km yi devirdim en begendiğim yanlarını özetlemek istiyorum
1. olarak titreşimsizlik ve sessizlik motordan gereksiz farklı bir ses çıkmıyor,(cızırtı pırıltı vs) tam bir makine sesi var 150 km dede titreşim yok, 10 km dede fakat gazı açtıkca sesinin...
bir çok ab ülkesinde motosikletler için özel şerit bulunuyor ve kimse bu şeritlere girmiyor kiminde yolun ortasında oluyor kiminde sağında bizde ise emniyet şeridi var emniyet şeridiyle idare ediyoruz durumu polisler emniyet şeridine çoğu zaman karışmıyorlar fakat bazen yukardan emir geliyor...
250 tl verip aldım italyan malıdır kalitelidir vs vs vs sıra bile bekledim ama allaha havale ediyorum bunu ithal edenide satanıda ben yandım siz yanmayın . şöyle yaz geliyor güzel bi temizlik yapiğim dedim söktüm tucano denen adi malı çıkan görüntü bu işte eğer takılı olanlar varsa hala daha...