Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forza pek mümkün değil dediğim gibi nakit çok fazla olmadığından kartla almayı düşünüyorum taksit seçeneği malesef ki yok
1778852536
Açıkcası joyride 300 ile adx 250 arasındayım taksit seçeneğinin olması güzel bişey sadece kafama takılan sorular var parça ve servis sorunu varmı piyasası neden...
66 bindeydi yaklaşık 55 bin km civarı yaptım benim nezdimde tek olumsuz tarafı yakıtıydı onun haricinde en ufak bir sıkıntı yaşamadım.
Kaza yaptım tamir ettirmesi nerdeyse 2. el fiyatına denk geliyordu hurda niyetine gitmiş oldu motor.
Haliyle bütçe yok maxi scooterden devam edicem kenara...
Merhabalar,
Motor değişikliği yapmak istiyorum kafamda SYM ve KYMCO nun bir kaç maxi scooterleri var.
Markalar hakkında görüşleriniz nasıl çevrenizde sorun yaşayan vs varmı ?
Bu arada başka seçeneklerde söylerseniz sevinirim
0 almak istiyorum ve mümkünse taksitli seçeneği olursa iyi olur...
Nerden bakıyordun bilmiyorum ama muhtemelen sadece görüyordursun dediğin fiyatın ihtimali sıfır.
Ekstra olarak güncellemiş olayım türkiyede üretilmeye başlanan PCX DLX için Arka ABS kaldırılmış gözle görülür farklılık olarak bu var ekstra olarak bu fiyata indirmek için başka neyden kısmışlar...
Merhabalar, Sabah pcx için ön sipariş sms i gelmişti çok umursamamıştım açıkcası sonradan x üzerinde bi haber gördüm pcx in türkiyede üretime başladığına ve pcx de kampanya yapıldığına dair.
Yanlış hatırlamıyorsam 2025 yıl sonunda 220.000
Mart şubat aylarında 249.000 civarındaydı
Şuanda...
Motor ve araba almış biri olarak, bu sistemlerin mantıklı olup olmadığı tamamen taksit gücüne bağlı. Temelde iki sistem var:
1) 5 ayda teslim sistemi ve 2) çekilişli sistem.
Ben ikisini de denedim ve daha çok 5 ayda teslim sistemini tercih ettim. Bu sistemde taksitler yüksek oluyor ama doğru...
Eski bir kullanıcısı olarak KTM konusunda büyükşehirlerde yaşamadığın sürece tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Canlı olarak bizzat şahit olduğum eski motorumu almış olduğum bayinin çalışanlarının kendi arasında konuştukları bir konuya kulak misafiri olmuştum genel bir parça sorunu...
Bende adv 350 öneriyim 7 ay oldu sanırım alalı gayet menunum. günde 75-80 km yapıyorum alıştıktan sonra her motor kolay geliyor ama yeri geliyor ufak bir dionun girdiği yere giremiyorsun. ekstra olarak şöyle bir avantajın oluyor kar - yağmur - fırtına gibi durumlarda çok daha rahat oluyorsun.
2023 tam ara kasa ara kasa derken ne demek istediğimi şöyle açıklıyım.
Hem 2023 model yenilenmiş makyajlı kasası satılıyor hemde eski 390 kasası satılıyor.
bahsettiğin motor yeni kasa ile aynı ise viraj modu ,spor moto abs, QS vs
özellikler bulunuyor fakat eski kasada tam olarak bilmiyorum...
Aktif olarak gittiğim hem honda bayisi hemde önceden ktm için gittiğim 3 tane bayi vardı ve gerçekten artık yağı değiştirelimde bir an önce s.olup gitsinler kafasındalar.
Maltepede hero servisi var aktif olarak babamın kullandığı ve bende birkaç kere gittim inanırmısın ne hondadan ne ktmden...
80-90 km hızların bilerek üstüne çıkmadım kullanışımda ilk başlarda kullandığımdada aynı hızlarda kullanıyordum 180-200 km leri görüp benzin ışığım yanıyordu veya tek dişe düşüyordu şimdi 140 150 kmlerde bu dediğim oluyor aynı şekil kullanımda aynı zamanda şıngırtı seside gelince bir problemmi...
Cevabın için teşekkür ederim kendim adv 350 kullanıyorum.
Babam işe gidip gelmek için kullandığı için sadece vitesli motor istemiyor yoksa dediğin gibi bir tercih yapardık muhtemelen.
Motorun deposu 5 LT fakat alırkende söyledikleri benzin ışığı yandığında veya tek dişe düştüğünde yakıt...
Merhabalar,
Bilen arkadaşlardan fikir almak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şubat ayının başında babama işe gidip gelmesi için hero dash 125 almıştık.
Şubat ayından bu yana 9000 km oldu motor genel olarak memnunuz ama
bu ara inanılmaz bir şıngırtı sesi geliyor metal bir ses...