E5 İçin Tavsiye

Motosikleti
Hero Dash 125
Merhaba,
Her gün işe gidip gelirken Okmeydanı - Beylikdüzü arası E5 i kullanıyorum (Yaklaşık 36 km). Güncel motorum Dash 125. Ancak hiçbir anlamda (Konfor , Güvenlik vs.) bu yol için yeterli değil gibi hissediyorum.
Yeni motor almak istiyorum. Sizce bu güzergah için Maxi scooter a geçmeli miyim ? veya normal scooter olarak daha konforlu ve güvenli bir motor almalı mıyım ?
Şu anda nakit indirimleri olduğu için ADV ve XMAX lere çok yakınım. Ancak gereksiz olur mu bilemiyorum. Sonuç olarak sürekli araç aralarından süreceğim.
Tavsiyelerinizi dikkatle okuyacağım.
iyi forumlar.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Maxiscooterler ebat yönünden bana çok kalın, çok enli geliyor. Yasak olmasına rağmen hepimiz emniyet şeritleri ya da sağın sağını kullanıyoruz. En az 250 cc olmak kaydıyla naked öneririm ben.

Xmax benim Er6F'ten bile daha iri bir motordu.

Motosikleti
Yamaha XSR700
piaggio beverly 400 gibi hem güçlü hem de ince bir maxiscooter kışın ıslak zeminde daha konforlu oluyor.

Motosikleti
Hero Dash 125
Maxiscooterler ebat yönünden bana çok kalın, çok enli geliyor. Yasak olmasına rağmen hepimiz emniyet şeritleri ya da sağın sağını kullanıyoruz. En az 250 cc olmak kaydıyla naked öneririm ben.

Xmax benim Er6F'ten bile daha iri bir motordu.
Teşekkürler. Ancak vitesli motosiklet istemiyorum. Scooter veya Maxi scooter alacağım.

Motosikleti
DUKE 250
ben oyumu forza 250den yana kulanırım, 125lik motor her gün o rota biraz yorucu olur.
motora alıştıktan sonra çok rahat aralara berelere girersin.

Motosikleti
Forza 250
ben oyumu forza 250den yana kulanırım, 125lik motor her gün o rota biraz yorucu olur.
motora alıştıktan sonra çok rahat aralara berelere girersin.
Aynen. Hiç de kaba bir motor değil. Çok şık. Her delikten geçebilen güzel bir motor. Benimki biraz eskidiği için güçten hafif güçten düşmüş. Yeni model bir forzadan şaşma bence

Motosikleti
ADV 350 (mefta)
Bende adv 350 öneriyim 7 ay oldu sanırım alalı gayet menunum. günde 75-80 km yapıyorum alıştıktan sonra her motor kolay geliyor ama yeri geliyor ufak bir dionun girdiği yere giremiyorsun. ekstra olarak şöyle bir avantajın oluyor kar - yağmur - fırtına gibi durumlarda çok daha rahat oluyorsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba,
Her gün işe gidip gelirken Okmeydanı - Beylikdüzü arası E5 i kullanıyorum (Yaklaşık 36 km). Güncel motorum Dash 125. Ancak hiçbir anlamda (Konfor , Güvenlik vs.) bu yol için yeterli değil gibi hissediyorum.
Yeni motor almak istiyorum. Sizce bu güzergah için Maxi scooter a geçmeli miyim ? veya normal scooter olarak daha konforlu ve güvenli bir motor almalı mıyım ?
Şu anda nakit indirimleri olduğu için ADV ve XMAX lere çok yakınım. Ancak gereksiz olur mu bilemiyorum. Sonuç olarak sürekli araç aralarından süreceğim.
Tavsiyelerinizi dikkatle okuyacağım.
iyi forumlar.
Ben o rota benzeri rotada sırf E5 trafiği çekmemek için yolumu uzatıp TEM yolunu kullanıyordum, en azından emniyet şeridi var diye, E5'de avrupa yakasında emniyet şeridi de yok, tam bir kaos, mordor gibi ama daha fazla ork var öyle beter bir yol. xmax ile aradan geçmeye kalksam bu sefer diğer kurye motorları rahat vermiyordu, yolumu 20km daha uzatırım kafam rahat giderim deyip Beylikdüzünden Esenyurt bağlantısından TEM yoluna çıkıp gidiyordum.

xmax aralara girmek için fazla geniş kalıyor. atak ve kıvrak bir motor ama geniş de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar