Ktm servisi rezillikte çığır açmaya devam ediyor.

Prosofi videosundan alıntı.

Özet: Çocuk duke 390'ı servise egzantrik değişimi için servise bırakıyor, servis 3 gün sonra arıza tespiti için ararız diyip 3 hafta sonra çocuğa 140.000 Tl fatura çıkarıyorlar.
Motoru açıp pistonları çizik olanlar ile değiştirip, egzantrik gergisini söküp, krankı ve karteri kırıp parçaları gelişigüzel bloğa tıkıştırıp çocuğa geri veriyorlar. Ve motorun servise verilmeden önceki asıl sıkıntısının da egzantrik gergisinde olduğu ortaya çıkıyor.

PS: Açtığım ilk konudur, sıkıntı varsa admin arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen.

böyle içeriklere uyuz oluyorum! bi de "dikkat edin dolandırılmayın diyor". ya iyi de, bu amk servisi hangisi peki? memlekette tek bir servisi mi var bu markanın?

tecavüzcü yakalarlar yüzünü buğularlar, katil yakalarlar adını kısaltırlar, dolandırılırlar isim vermezler...

böyle içeriklere uyuz oluyorum! bi de "dikkat edin dolandırılmayın diyor". ya iyi de, bu amk servisi hangisi peki? memlekette tek bir servisi mi var bu markanın?

tecavüzcü yakalarlar yüzünü buğularlar, katil yakalarlar adını kısaltırlar, dolandırılırlar isim vermezler...
Adanada demiş adanada 1 ktm servisi var zaten dolandırılmayın kısmı daha çok dükkanı ustayı araştırıp gidin manasında. Servisin satış yorumları çok iyi ama bakım tamir gibi konularda geleni düdüklemişler.

Motosikleti
ADV 350 (mefta)

Prosofi videosundan alıntı.

Özet: Çocuk duke 390'ı servise egzantrik değişimi için servise bırakıyor, servis 3 gün sonra arıza tespiti için ararız diyip 3 hafta sonra çocuğa 140.000 Tl fatura çıkarıyorlar.
Motoru açıp pistonları çizik olanlar ile değiştirip, egzantrik gergisini söküp, krankı ve karteri kırıp parçaları gelişigüzel bloğa tıkıştırıp çocuğa geri veriyorlar. Ve motorun servise verilmeden önceki asıl sıkıntısının da egzantrik gergisinde olduğu ortaya çıkıyor.

PS: Açtığım ilk konudur, sıkıntı varsa admin arkadaşlar yardımcı olsunlar lütfen.
Eski bir kullanıcısı olarak KTM konusunda büyükşehirlerde yaşamadığın sürece tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Canlı olarak bizzat şahit olduğum eski motorumu almış olduğum bayinin çalışanlarının kendi arasında konuştukları bir konuya kulak misafiri olmuştum genel bir parça sorunu olduğu parçaların ya gelmesinin çok uzun sürdüğü yada parça olmaması ile alakalı isyan ediyorlardı.

Fakat motorları o servisten alan kullanıcılar için ellerindeki 0 motorlardan parçaları sökerek parçaların değişimini yapıyorlardı bizzat yetkili satıcı/servis in sahibinin çalışanlarına söylediği kurulumu tamamlanmamış motorlardan sökün takın mağdur etmeyin gibi bir kelimeyi duymuştum.

Bir yandan üzücü bir yandan bayinin yaptığı hoşuma gitmişti Kendi debriyaj manetim de aynı şekilde değişmişti.

Ekstra olarak KTM yi bırakmamdaki en büyük sebep olan şey parça/servis pahalılığı muhtemelen videodaki arkadaşında masrafı bundan dolayı aşırı uçuk.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Yetkili servisin Google haritalar hesabına yazmış arkadaş. Yetkili servisin nasıl dolandırıcılık yaptığını detaylı olarak anlatmış. Servis sessiz kalmayı tercih etmiş. Bu şekilde başka müşteri yorumları karşısında da cevap vermemişler. MT üyeleri yorum ve puanlama ile destek olabilirler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu parça çalma işini başka motosikletlerde de yapmışlar. İdealde distribütör nezdinde incelemeye girmesi ve iftira olmadığı tespit edilirse bayi ve servis yetkilerinin iptal edilmesi gerekir. Mafyavari organizasyonlar durumunda bunu ya yapamıyorsunuz ya da yaparsanız yeni yetkili bayi ve servisi sabote edebilirler. İki ucu boklu değnek...

Demek ki neymiş? Bayilik ve servisi yetkisi verdiğiniz kişileri iyi araştıracaksınız, öyle herkese bayilik vermeyeceksiniz. Mümkünse sözleşmelere firma ortaklık yapısı / gerçek faydalanıcı değiştiğinde yeniden değerlendirme (adli sicil vs. dahil) şartı da koşmak, ticari itibarı olmayanlarla iş yapmamak lazım. Basiretli tüccar olmak şartı var.

Motosikleti
Ktm 250 adventure
Yetkili servisin Google haritalar hesabına yazmış arkadaş. Yetkili servisin nasıl dolandırıcılık yaptığını detaylı olarak anlatmış. Servis sessiz kalmayı tercih etmiş. Bu şekilde başka müşteri yorumları karşısında da cevap vermemişler. MT üyeleri yorum ve puanlama ile destek olabilirler.
Hangi servis

F54

sakarya gibi bir şehirde TÜRKİYE nin en büyük yetkili satıcısı ve servisi var olduğu halde ktm tercih etmiyorum
ktm ustası çok eski abim ve ustam ama nedense ben test hariç ktm binmeye bir türlü ısınamadım

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Google yapılan yorumları yayınlamıyor. En düşük puan verip terbiye sınırları içinde yorum yapmıştım. Çok ilginç. Çare olarak sadece düşük puan verdim. Yorum yapmadım. Yapılan bütün kötü yorumlara beğeni yaptım. Google ona engel olmadı. Google'ın bunları koruması ilginç.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Google yapılan yorumları yayınlamıyor. En düşük puan verip terbiye sınırları içinde yorum yapmıştım. Çok ilginç. Çare olarak sadece düşük puan verdim. Yorum yapmadım. Yapılan bütün kötü yorumlara beğeni yaptım. Google ona engel olmadı. Google'ın bunları koruması ilginç.
google aslında bir reklam şirketi, kim reklam veriyorsa onları müşteri kabule diyor, yani google'ı bedava kullanan bizler google firmasının ticarete konu ettiği mallarız, müşteri parayı basıp reklam verenler, onların dediği olur, müşteri her zaman haklıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar