Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamın aleyküm, arkadaslar her zamanki işsizligimle bugün de sıkıldım. Geçenlerde aldığım parlak beyaz
MT Revenge kaskım için tasarım yapayım dedim. Most wanted etkisinde ve kendi nickname me uygun olarak yaptım. Sizce nasıl Olmuş. Yarın reklam tabela yapan yerlerin birinde stickerları...
arkadaşlar bu gece aea canlı yayınında toprak razgatlıoğlu vardı. heyecanla izledik vs. ama benim aklımda olan uluslararası alanda başarılı olan bir kardeşimizin sponsorsuz kalması oldu. ilk aklıma gelen büyük kuruluşlara mesajlar yazarak sponsor bulma girişimi oldu ilk olarak da türkcell ile...
dün iş yerinde bu soru ve harcanan 20 30 kağıt işin sonucunu getirmiş bulunmakla beraber sizle de paylaşayım dedim arkadaşlar maksat eğlence :pl:
soru şu:
Eınsteın 'ın Bulmacası
Bu Soruda Hiçbir şekilde şaşırtmaca Yoktur, Tamamen Mantığa Dayalıdır.mantıklı Bir şekilde çözüme Ulaşılabilir.
*)...
Merhaba arkadaşlar direk soruya geçeyim . motosikletimizin plakasını satış-devir işlemi yapmadan kendi ilimizin plakasına nasıl çevirebiliriz. yardımlar için şimdiden çok teşekkürler :)
arkadaşlar almayi düşündüğüm 125 cc motosikleti istanbuldan hatay a taşımak istiyorum bu işi en ucuz maliyetle ve en güvenilir şekilde nasıl yaparım? *yakın zamanlarda* bu işlemi gerçekleştiren varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-derbi-daha-temizi-fabrikada-143649443/detay
sizce nasıl bi motor alırken neye dikkat etmek lazım? yzfden ve cbr dan hem şekil hem de performans açısından daha önde olduğunu biliyorum bilenler bi yorum yazarsa sevinirim.
S.a herkese MT sakinleri.başlıkta belirttiğim gibi daha önce tecrübem yok fakat sizler sayesinde pekçok şey öğreniyorum.ehliyet dediniz onu almak için başvurumu yaptım sıra makinede :) makine dedimse de abartı değil başlangıç olduğunun farkındayım yok600ar namus demeye gerek yok abiler...
murat d./ 21/antakya
Sa MT sakinleri abilerim:) üniversite edebiyat bölümünde okuyorum. Şu an motosikletim yok ve bu işe gönül verdim sizlere çok imreniyorum. özellikle antakyada büyümüş biri olarak motosiklet görünce heyecanlanıyorum resmen :) tavsiyelerinizi bekliyorm bu yaz ehliyet alıp bu...