izlediğim en iyi BMW K1600 incelemesi :)

Almanyada yaşayan abimizin çektiği mükemmel inceleme. izlemeyen bin pişman :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amca katiksiz okuz. No offense :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ali Can abi çok komik bir insandır diğer videolarini izlemenizi öneririm.

ali can'ı ilk bende izlediğimde garipsemiş "yav böyle insanlarda varmı" diyip yargısız infaz etmiştim :) ancak birkaç videosunu meraktan izleyince aslında kendisinin doğal,özgürce davranan bir insan olduğu gördüm.Belki etrafımızdaki "en samimi" insandan daha samimi birisi diyebilirim.Özgürce hayatını yaşayıp bunu paylaşan keyifli bir insan.Kendisi bmw nin özel müşterilerinden olduğundan bmw nin hemen hemen tüm modellerini kullanmış birisi ve asıl işide uluslar arası tır şöförlüğü olan ilginç bir birisi.Anlattıkları şakayla karışık gerçek şeylerdir.Ben beğeniyorum şahsen arada stres atmak için bile izlenir bu adam :)

Çok dikital var bu arabada...

Motorumuş ya bu araba sandım la

Süper olmuş

Alican reisin diğer videolarını mutlaka izleyin çok samimi bir insan :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Cok samimi oldugu konusunda hemfikiriz. Ama insan oldugu noktasina yuzde yuz katilir miyim emin degilim :mrgreen:

Motoru geçtim de Peugeot 106'yı gördünüz mü? Türkiye'de o kondisyonda bir tane bulamazsınız. Bizde iki yıllık araçlar bile ondan daha bozulmuş oluyor. Mal kıymeti bilmeyen milletiz vesselam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar