kask sticker tasarımı

Selamın aleyküm, arkadaslar her zamanki işsizligimle bugün de sıkıldım. Geçenlerde aldığım parlak beyaz
MT Revenge kaskım için tasarım yapayım dedim. Most wanted etkisinde ve kendi nickname me uygun olarak yaptım. Sizce nasıl Olmuş. Yarın reklam tabela yapan yerlerin birinde stickerları çıkartmayı düşünüyorum.

20141102_182016.jpg

2ewh3c9.jpg

Tasarımı hangi programla yaptınız? Ben de meraklıyım kaska bir sticker ayarlamaya.
Belki bilirsem nasıl yapıldığını boş zamanlarda güzel bir uğraş olur.
Bu arada arka kısımda değil de yanlarda gayet hoş duruyor.

Tasarımı hangi programla yaptınız? Ben de meraklıyım kaska bir sticker ayarlamaya.
Belki bilirsem nasıl yapıldığını boş zamanlarda güzel bir uğraş olur.
Bu arada arka kısımda değil de yanlarda gayet hoş duruyor.

Corel ya da Ad. photoshopla yapma imkanı var. Ben uzun zamandır photoshop kullanıyorum daha basitime geliyor galiba :) bu kaskı özellikle tek Renk aldım dijitalde nasıl duruyor merak ettim o yüzden atayım dedim.

Corel ya da Ad. photoshopla yapma imkanı var. Ben uzun zamandır photoshop kullanıyorum daha basitime geliyor galiba :) bu kaskı özellikle tek Renk aldım dijitalde nasıl duruyor merak ettim o yüzden atayım dedim.

Benim kaskın resimlerini yollasam size, siz de bir şekil verseniz. :mrgreen:

Kendim tasarladğım basit bir sticker paintte yaptım. Gittim reklamcıdan baskı yaptırdım yağmur çağmurda kullandım herhangi bir kopma kayma şekil renk değişikliği olmadı 8 adet çıkardı makina ölçülerine göre 10 tl vermiştim toplam örnek olarak görmek isterseniz buyurun :)

kask şekli oval olacağı için düz baskıda tam oturmayacak,buruşma ve hava baloncukları olacak.kask üzerinden kalıp alıp tasarlarsan daha iyi olur

Dostum alinmak yok ben pek begenmedim.

Olabilir zaten ben uygulama aşamasındayım. Maksat konuşup nasıl daha iyi oluru merak ettim için açtım konuyu :) yani beğenmedim x nedenden dolayı desen daha bilgilendirici olur ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

kask şekli oval olacağı için düz baskıda tam oturmayacak,buruşma ve hava baloncukları olacak.kask üzerinden kalıp alıp tasarlarsan daha iyi olur

20 *5 olarak ölçü yaptım ama bakalım fırsat bulup reklamcya ugrasam tamam olaaak Umarım :)

hsk

Selamın aleyküm, arkadaslar her zamanki işsizligimle bugün de sıkıldım. Geçenlerde aldığım parlak beyaz
MT Revenge kaskım için tasarım yapayım dedim. Most wanted etkisinde ve kendi nickname me uygun olarak yaptım. Sizce nasıl Olmuş. Yarın reklam tabela yapan yerlerin birinde stickerları çıkartmayı düşünüyorum.

http://s29.postimg.org/id90ryron/20141102_182016.jpg

http://i59.tinypic.com/2ewh3c9.jpg

Güzel olmuş gayet başarılı bence :cat:

Sticker kaskın fiziksel olarak anasını ağlatıyocular gelmeden, işinizi çabucak halledip arazi olun bence. :queen:

kardeşim gayet hoş bi çalışma olmuş. Ben de ne zamandır böyle bi paylaşım arıyodum. Eline sağlık. Ancak şu işlem sırasını ayrıntılı bir şekilde anlatsan da biz de kaskımıza bi şeyler yapsak olmaz mı ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar