mujohit kullanıcısının son içeriği

1. M

Egzozum calindi

Merhaba arkadaslar dun gece motorumun egzozunu calmislar,, kilidim abus oldugu icin fazla ugrasmamislar ama egzozumu goturmusler :( aceba egzoz taktirana kadar egzozsuz sursem motora zarar veririmiyiz cok lazim oluyor motor
  2. M

Rolanti

Merhaba arkadaslar biliyorum cok konu var bununla ilgili ama kendi motorumda olani bulamadim, motorum yeni sayilir 4000km de ninja 250sl il disina tasindigim icin motorumu nakliyeciye verdim getirdi fakat ondan beri motorum hava sicak olsa dahi veya motorun kendi sicak olsa dahi rolantideyken...
  3. M

Nakliyeci ruhsatimi istiyor?! Acil cevap

Merhaba arkadaslar, bir kac gun sonra istanbuldan kayseriye tasinacagim bir mudded icin, bir kac guvenilir nakliyat firmasi ile gorustum, sonunda birinde karar kildim ama motosikletimi tasimak icin benden ruhsatimi da istedi tasima esnasinda, digerlerinede sorma imkanim olmadi reddedince.. aceba...
  4. M

Kaska yapisan kamera aparatini nasil cikaririz?

Merhaba arkadaslar, kaskima aksiyon kamera aparati yapistirdim ama racing kullandigim icin ust tarafta bi hayli ruzgar etkisine maruz kaliyorum 120yi gectigimde kaski surekli oynatiyor, ozellikle koprude ruzgar bol oldugu icin 90la dahi gitsem kaski sarsiyor, buradan cikarip ceneye yapistirmak...
  5. M

motoruma ve brandama kedi işiyor :) :(

merhaba arkadaslar biliyorum cok konu acildi forumda buna benzer fakat bu cok farkli birsey... bizim sokakta en az 10 tane kedi var 1 tane motor, o da benimki malesef cunku kediler paylasamiyor motorumu.. ilk basta seleme oturup camur izleri birakiyorlardi brandanin altinda nefes alir posete...
  6. M

sjcam sj6 legend

merhaba arkadaslar bir kac gundur aksiyon kamerasi arastiriyorum ama bu forumda sj6 hakkinda konu basligi ve yorum bulamadim o yuzden bi konu acayim dedim... arastirmalarim sonucu bu kamerayi almaya karar verdim ama kullanici yorumlarini merak ediyorum, harici mikrofon ozelligi oldugu icin bunu...
  7. M

touring icin urerilen kaski supersportta kullanma

merhaba arkadaslar... misal touring icin uretilen kaski yani dik oturusta kullanim icin kaski racing de kullanmanin ruzgar akimindan baska ne zarari olabilir.. boyle bi kaski almak dogru olurmu
  8. M

cene acilir kask tavsiyesi

merhaba arkadaslar cene acilir kask almak istiyorum. dahili gunes gozlugunun olmasina onem veriyorum schubert c3 basic begendim sanki zaten max vermek istedigim fiyatta 1700 tl ama o da schubert oldugu icin, bu kaski kullananlar var mi tavsiye edebilirmisiniz veya daha uygun bi fiyata ayni...

Yeni mesajlar